It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

BOSs loveste din nou

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 49

Sper ca nu l-ati uitat inca, e vorba despre BOSs, din clipul trecut. Se pare ca asa e felul lui, cu psihologicul doar pe hartie luat si agitat ca o sticla de Cola expirata.

L-am vazut in spate ca face crize, dar nu avea cum sa ma depaseasca pe dreapta pentru ca era o masina pe B1 care mergea aproape de mine, cam cu aceeasi viteza. Zic ok, sa accelerez si sa ma dau pe dreapta, poate omul se grabeste. Se face galben, eu incetinesc, el accelereaza, nervos..trece pe galben-rosu, dupa care continua slalomul B1-B2-B1..fara semnalizare, evident, ca si in clipul trecut.

Deci tocmai mi-a confirmat ca are ceva probleme…la mansarda

3 comentarii

  1. Cauti cuvantul si nu il gasesti ? iti spun eu : rebuturi umane. Acelasi jeguri care nu pot sta in urma altora : pui semnalizare, retardul te vede din spate dar nu poate astepta ca sa faci manevra. In caz de accident, tu esti vinovat. Astia ar trebui legati la o punga de glucoza, si educati cum sa se comporte in societate ; educati cu o bata de baseball. Un caine jegos e cu mult peste nivelul lor. In urma cu 2 zile era un retard ce dadea din crengi si se agita ca prostul ca nu circul mai repede ; era un camion in fata mea, dar retardul e retard.

  2. Cand mai ai dovezi fa o compilatie si trimite la politie, se mai ”distreaza” si ei

  3. Nici de pietoni nu mi-e jena cum sar ca oile inainte sa li se faca verde…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!