Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Brake check de la politie?! ­čĄö­čĄú

Ad─âugat de MRSTrafficCam
Raportează ca șters! 34

Deranjati probabil ca am depasit dupa ei. Din pacate, stau doar la ciupeala, merg cu 70 si daca vrei sa-i depasesti accelereaza la 100, ori se ascund la iesire din localitati.

5 comentarii

 1. Probabil din cauza distantei. Oricum ciudata reactie din partea lor.

  • Era mai mult decat suficienta, s-a micsorat cand am revenit in banda pentru ca au redus si au franat brusc. Dar nici vorba sa intru in ei chiar si daca franau la maxim.

 2. Meritai mai mult de atata si o sa iti explic de ce!

  Conduc─âtorul de vehicul care efectueaz─â dep─â┼čirea este obligat:

  a) s─â se asigure c─â acela care ├«l urmeaz─â sau ├«l preced─â nu a semnalizat inten┼úia ├«nceperii unei manevre similare ┼či c─â poate dep─â┼či f─âr─â a pune ├«n pericol sau f─âr─â a st├ónjeni circula┼úia din sens opus; (cu alte cuvinte trebuia sa astepti sa-si finalizeze manevra de depasire pe care a inceput-o inaintea ta. Eu asa am fost invatat de instructorul meu!)

  • Detaliaza cu meritai mai mult, din perspectiva ta, politia e indreptatita sa SICANEZE IN TRAFIC, iar acum trebuiau eventual sa-mi arunce si ceva in masina, ca asa se procedeaza, nu?
   Nu aveam o problema daca ma trageau pe dreapta, ceea ce au facut ei se incadreaza la condus agresiv cf. noii legi, iar pericolul creat de ei e foarte mare (daca ala cu camionul nu era pe faza si ma impingea de la spate, spre exemplu).

   Totodata, de data asta juridic vorbind, nu stii sa citesti un articol de lege. In momentul in care eu am INITIAT manevra de depasire, vehiculul care ma preceda este camionul. Daca citeai atent acel articol scrie clar ca trebuie sa te asiguri ca vehicului care te preceda nu a initiat INTENTIA INCEPERII,I N C E P E R I I. in cazul de fata politia nu a initiat nimic, erau deja in depasire, camionul care ma preceda nu dorea sa depaseasca, iar eu m-am asigurat ca pot sa depasesc fara sa pun in pericol si fara sa stanjenesc pe nimeni, cum zice in continuare articolul.

 3. Interesant cum ei „te avertizeaza” de o eventuala problema, desi eu nu vad care ar fi aceasta, printr-o actiune atat ilegala dupa noua legislatie cat si periculoasa. Nu era mai usor sa-si porneasca luminiile pt cateva secunde oare?

Adaug─â un comentariu

Politica de confiden╚Ťialitate. ├Än cazul ├«n care vei bifa op╚Ťiunea de mai jos po╚Ťi oric├ónd s─â te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.