It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Din Brasov #2

Adăugat de Kspic
Raportează ca șters! 20

Filmarea facuta in orasul de poveste, Brasov.

Faza 1 : O babuta foarte simpatica, mai mult ca sigur proaspat posesoare de permis, s-a incadrat cam prost in sens, semnalizand gresit si incercand sa se suie pe mine. Nu e genul meu deci am zis sa o refuz si m-am ferit putin de ea. Eram convins ca nu m-a vazut si n-am claxonat mult si intens, am incercat sa dau doua bip-uri mici ca sa nu se sperie si ca sa isi dea seama ca sunt si eu pe acolo. Din cate am vazut, sotul doamnei respective ar fi pus mana pe volan din dreapta.
Pe camera nu s-a vazut dar cand a tras dreapta era foarte aproape de aripa mea spate, usa spate si putin din usa fata. Am crezut initial ca o sa ma calareasca putin.

La urmatorul sens a procedat foarte frumos, deci din partea mea felicitari acelei doamne pentru faptul ca la varsta ei are ambitia sa invete si mai ales ca din greseli invata si se perfectioneaza. In filmare am fost putin rautacios, continuarea fiind „tine volanul ala mai bine in brate ca nu cumva sa il scapi”.

Faza 2: Este vorba de o manevra clasica, pe banda de obligatoriu stanga, vine un BMW care fara sa semnalizeze macar trece in fata mea. Mai departe si-a aratat tot talentul.

Faza 3: Domnul cu acel Mercedes s-a oprit exceptional. Desigur, nelipsitul meu claxon.

Faza 4: Un bou care si-a parcat masina inainte de trecerea pentru pietoni.

Bonus, o fapta buna fata de un coleg de marca si model. Initial m-am gandit sa dau doua blitz-uri scurte, dar am zis ca doua bip-uri scurte sunt mai sigure in sensul ca ma va observa 100%.

Drive safe! Da no.

1 comentariu

  1. Uite vezi, la 3 de data asta mi-a plăcut claxonul, da’ eu l-aș fi făcut mai lung să priceapă ăla că-i trimis la origine. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!