It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Pe Aurel Vlaicu …. O fi fost roz, da-l dracu’. 😀

 2. 1:51 – unui maghiar să-i placă moldovenii… Mai rar! 🙂

 3. O cam frigeai cu 70+ inainte de faza cu rosul de pe Vlaicu (o fi fost de la muzica buna :D). O strada tare pacatoasa, mai ales pe ploaie. Am vazut tot felul de accidente urate pe-acolo.

  Singura faza pe care eu nu as fi pus-o in compilatie (desi as fi murmurat maruntel din buze pana la semafor) e cea cu duba de la coborarea de pe pasaj, mai ales ca si-a cerut scuze. Se iese destul de greu de-acolo spre stanga mai ales ca e un sector cu viteza legala de 70. Spre dreapta e ceva mai usor.

  Iar faza cu scafandrii… poate li s-a parut ca esti in pericol. 😛

 4. @Cip: pe Vlaicu sincer credeam ca limita e 60 (da, am mers mai repede), fiindca pe multe bulevarde din Brasov asa e, cel putin teoretic, fiindca in majoritatea locurilor indicatoarele de 60 (sau 70) nu sunt repetate dupa intersectii, deci limita de acolo e 50. Mersi pentru avertizare. Admit ca eram cu mintea in ceruri (veneam de la o investigatie medicala) si de aceea am facut si prostia la trecerea de pietoni. Cand am trecut de trecere imediat am realizat ce am facut si am murmurat o injuratura (care nu se aude).

  Cel cu duba da, si-a cerut scuza, nu am nimic. Faza era interesanta ca doua masini au intrat in fata mea in acelasi timp. 🙂

 5. @vineri12: acum mi-am amintit, muzica era Zdob si Zdub pe Sport Total BV (care suprinzator da muzica pe placul meu, pacat ca in calitate proasta), moldovenesc, intr-adevar. 🙂

 6. @perole – da, limita e 60 astazi. Acum cativa ani strada (e drept, cred ca doar pe sensul opus celui pe care circulai la faza respectiva) intesata de indicatoare ce restrictionau viteza 30km/h (cred ca din cauza numeroaselor stradute laterale). Atunci cand au ridicat limita la 60 (si nu, nu e nevoie sa fie la fiecare intersectie – sunt acele indicatoare de intrare in oras care iti comunica viteza maxima limita in oras), au scos si restrictiile de pe Vlaicu.

  Oricum, atentie mare pe acel bulevard, e unul din sectoarele „intense” ale diminetilor mele (bine macar ca au eliminat una din cele doua treceri de pietoni succesive de la capatul dinspre Grivitei).

 7. Conform articolului 66, aliniatul 6 ” În lipsa unei semnalizări care să precizeze lungimea sectorului pe care se aplică reglementarea ori a unor indicatoare care să anunţe sfârşitul interdicţiei sau al restricţiei, semnificaţia acestor indicatoare încetează în intersecţia cea mai apropiată.” (http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art66) . E si logic, fiindca daca tu intri de pe un drum secundar, nu poti sa stii ca este in vigoare un indicator care limiteaza viteza (nu e relevant ca iti da voie sa mergi mai repede decat normal sau nu).
  Din pacate pe pagina http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/mijloace-semnalizare-rutiera/indicatoare-interzicere-restrictie/ textul e diferit.

 8. @perole 0:41 A fost acolo un verde … doar pentru tine? 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!