Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Brasovenii in trafic – Episodul 5

Adăugat de traffICON
Raportează ca șters! 10

Salut!
Avand in vedere comentariile de la filmul anterior am decis sa las unele clipuri putin mai lungi ca sa vada si cei care comenteaza aiurea toata faza. Poate o sa cititi si descrierea inainte de alte comentarii care nu isi au rostul.
In primul clip e un nene care vorbeste la telefon si isi lasa cainele prea liber. La a doua faza eram deja pe banda a doua deoarece am facut niste depasiri si am ramas pe B2 pentru ca stiam ca se ingusteaza drumul, iar cel cu camionul a iesit fara sa se asigure si vorbind la telefon.
Depasirea celui cu duba nu cred ca mai are nevoie de explicatii. In giratoriu cand am facut stanga cel cu Chevrolet ma claxona deoarece el mergea inainte, cred ca nu stie care-i treaba cu giratoriile. La urmatoarea faza avem niste pietoni care trec fara niciun stres si un sofer nehotarat, iar apoi o faza in giratoriu cu un sofer grabit. La semafor asteptam deja cinci masini sa mergem inainte si vine doamna cu Mercedes-ul care a vrut sa ne fenteze, ca de, ea are Mercedes (acolo e o singura banda de mers inainte, cea pe care eram eu). La sfarsit avem niste iubitori de B2 si un sofer prea grabit!
Stiu ca e lunga descrierea, dar am vrut sa clarific toate fazele si inca nu am un soft de editare care sa imi permita sa pun text pe video.

3 comentarii

 1. Semaforul de la Casa Tudor e verde intermitent pentru dreapta. Banda respectiva de selectie este „inainte-sau-la-dreapta”, nicidecum (!) „obligatoriu dreapta”. Doamna nu a incercat sa fenteze nimic, pur si simplu a profitat de oportunitate. Ce nu a luat in calcul a fost orgoliul nemasurat al celui din stanga ei.

  Duba si autobuzul care tineau banda a doua au procedat cat se poate de legal, pentru ca aveau linia continua deci nu puteau schimba banda nici daca vroiau.

  #pebune?

  • robytza_94@yahoo.com

   E tipul de exemplu,, asa nu”

  • traffICON

   duba si autobuzul veneau pe b2 dinainte sa inceapa linia continua de pe pod si nu au facut nicio depasire. nu imi spune ca doamna nu a incercat sa fenteze nimic, eram vreo 4-5 masini care stateam la semafor sa mergem inainte si ea a vrut sa fie prima, ca deh. din cate stiu eu dupa casa tudor e o singura banda pe sens, deci daca ea vrea sa mearga de pe b1 inainte ar cam trebui sa le dea prioritate celor care merg inainte de pe b2

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.