It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Breaking the law

Adăugat de Vecinu
Raportează ca șters! 76

– Un sofer de autobuz intra pe rosu in intersectie; un baiat ii arata prietenului de pe dreapta cat ii el de smecher si depaseste coloana care sta la semafor.
– O trecere pe rosu … dupa cum zice si melodia.

10 comentarii

 1. O mare tampenie sa fortezi galbenul la cardinale cand vii de pe Popa Sapca, cei din stanga venind de obicei in viteza. Mai ales la cate s-au intamplat acolo de cand au pus semafoarele(bine ca le-au sincronizat in cele din urma)

 2. La prima faza soferul autobuzului daca a trecut de semafor nu prea are cum sa il vada, doar in cazul in care se uita la semaforul pietonilor daca arata culorile in acelasi timp. +

 3. de la ce se aude scrataitu ala de la placute? is prea atri sau is pe duse:)

 4. @TwinS: le-am schimbat asta toamna, nu stiu ce sa-ti zic.

 5. Scartaitul e din cauza placutelor. Le-am schimbat si eu si se auzea la fel pentru ca sunt ecologice. Eu le-am schimbat.

 6. unge-le cu niste vaselina… sa nu mai scirtiie… 😉

 7. de ce nu te-ai oprit in fata opelului ? trb sa-l faci sa dea inapoi!

 8. adrian007

  Mare greseala ca nu ai oprit in fata celui cu Opelul, trebuia sa il inveti minte … Toti nesimtiti astia trebuie pusi cumva la punct si facandu-l sa dea inapoi zic eu ca se invata minte si in plus este o metoda de corectie destul de civilizata.

 9. ala cu opelul sigur voia sa se bage in stanga la parcarea de acolo, ca doar nu era sa stea in mijlocul drumului. oricum o manevra de om nesimtit.

 10. waybeyond20

  eu unul daca vad nesimtiti de genul celui cu opelul nu le fac loc, iar daca mai si comenteaza ii ating un pic dupa care vreau sa mergem la politie, asa ii las pietoni ca sa mai invete regulile de circulatie

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!