10 comentarii

 1. haaa tare aia cu papucu :)) nu te-ai uitat urat spre el? :))

 2. I-am zis de dulce, ca altfel se urca pe mine 🙂

 3. La inceput, enervanta rau intersectia aia acolo pe Barbu Vacarescu. De cele mai multe ori ambele benzi fac stanga si se creeaza haos.

 4. Da tommy, ar fi bun un semafor „scurt” de stanga, foarte multi fac stanga acolo pe ceaikovski si se aglomereaza intersectia, de mult ori blocand si calea celor care vin de pe ceaikovski (pe verde) pe vacarescu

 5. fraierii „sta” la coada si smecherii „sta” la saru-mina, lasa-ma si pe mine frate ca io nu trec prin statia de tramvai.
  Norocul lor cu cite un adormit, eu nu-i las nici mort. Daca ai oo sa mergi pe linia de tramvai tine-te de ele si treci mai departe, fi smecher pina la capat.

 6. Total de acord cu Marius Buz daca te simti tramvai nu deraia de la ruta si daca nu stii pe unde vrei sa o iei stai acasa.

  Video bun, din pacate fazele filmate sunt atat de dese incat nu prea le mai bagi in seama.. 🙁

 7. …piesa din clip?

 8. Gramatik – I Really Do Believe

 9. Multumesc.

 10. @Marius Buz – ba, din partea mea, sa treaca prin statia de tramvai, smecherii. De fiecare data cand am avut ocazia sa-i blochez in fata refugiului, am facut-o. Si de fiecare data am scos capul pe fereastra si le-am spus ca, daca se cred tramvaie, n-au decat sa o ia oblu pe liniie pana la primul depou 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!