5 comentarii

  1. Chiar daca pietonii traverseaza pe rosu aia nu-ti da nici un drept sa-i omori!Din cate vad nici macar nu te-ai chinuit sa franezi ba din contra mi se pare ca ai accelerat. minus!

  2. @lownslow – Mai uita-te de cateva ori si pe urma mai lasa un comentariu , si pune`ti si ochelarii de data asta 😉 poate asa reusesti sa iti dai seama mai bine daca am franat sau am incetinit.
    Filmez cu telefonul mobil si are unele intreruperi din cauza camerei sau a softului , am incetinit , oricum pana ajunsesem in dreptului era deja pe trotuar ca il claxonasem din timp , m-a observat , a observat ca are rosu si a fugit pe trotuar , asa ca nu te mai grabi tu sa ii spui ce drept am , sau sa imi SPUI ce am facut , caci eu stiu foarte bine ce am facut si am facut foarte bine si corect , asa ca te rog frumos sa iti tii comentariile sfatoase pentru altii !!!

  3. Ce loc meserias de parcat SUV-ul. Pina ramine fara oglinzi…

  4. @ bine,cum spui tu.Din cate vad cu tine nu se poate purta o conversatie civilizata asa ca nu-ti mai zic nimic.

  5. AlessandroBo

    @relu1 bravo ma ca ai dat dovada de dreptate!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.