It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Inca o bucurie pe saptamana asta…

Adăugat de amatoru'
Raportează ca șters! 74

Da, s-a desfacut tija stergatorului. In weekend trebuie sa plec cu masina, deci ma bucur de nu mai pot; ori gasesc maine tije pe stoc ori ma rog sa nu ploua.

Edit: vad ca nu se intelege despre ce e vorba: problema nu e de la bratul stergatorului si piulita cu care e fixat, ci de la subansamblu si anume timonerie. Tija a cazut si daca incerc s-o fixez cade iarasi.

Sper sa fie ultima „bucurie” pe saptamana asta, ca au fost destule.

11 comentarii

 1. restulecancan

  Eu in locul tau as lua o cheie (nu ma pricep) d’aia cu care sa strangi/rotesti si sa strangi acolo la baza stergatorului .
  La cealalta masina am patit ca tine si dupa ce am strans cu cheia acolo la baza surubul ala a mers …bafta

 2. catalin.ionescu.7

  A, pentru treaba asta trebuie sa schimbi masina.. pune mana frate pe cheie si strange piulita la stergator, ce naiba?? sau du-te la service…

 3. Cred ca n-ati inteles descrierea. Am fost la service, am desfacut masca si am constatat ca tija din subansamblul (timoneria) stergatorului s-a desfacut din imbinare. Daca o pun la loc cade iarasi. Bratul stergatorului si piulita cu care e fixat nu au legatura cu asta, normal ca e primul lucru pe care l-am verificat.

 4. da-i 2 puncte de sudura, daca poti 🙂

 5. se rezolva cu niste duct tape 😀

 6. @st3fun: asa au zis si cei de la Opel, ca sudeaza o saiba. O sa ma duc cu ea pe la 4 sa vedem 🙂

 7. @Dan: multumesc frumos, daca n-o rezolva azi cei de la service, o sa fac ca in tutorial 🙂

 8. Verdenpom

  Imi place cum s-au incalecat stergatoarele.
  Amatoru’ eu la astra g nu am avut asa problema. Totusi masina avea o varsta, peste 13 ani. Dapoi daca nu o pot repara baietii de la reprezentanta(vezi ca au sa te usuce de 3-4 milioane ca si cum nu ar fi) ce are daca mergi cu un stergator? Daca sterge unul e ok. De te intreaba nea cu cascheta de ce nu merge si celalalt stergator ii spui ca masina se crede mercedes, adica are personalitate.

 9. Gata, am reparat-o 🙂

  @verdenpom: imi place sa nu am niciun defect la mecanica masinii, oricat de mic ar fi. Asta era unul ieftin si care se rezolva rapid, de ce sa nu ma duc repede la service si sa merg linistit dupa?

 10. Verdenpom

  Adevartat amatorule. Aventura omule, aventura. Nu traiesti fara aventura 😆 . Las ca e bine, dar interesant cum de se dusa mecanismul.
  La fel ca legile lui Murhpy, toate se aduna chiar atunci cand trebuie sa pleci.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!