It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„Bumpy Ride” pe Iuliu Maniu. Accident!

Adăugat de paul18andrei
Raportează ca șters! 67

Cum stăteam eu, ca tot şoferul responsabil, pe facebook la semafor aud un „bang” de undeva. Mă uit în faţă şi îl văd pe cel cu Skoda cum stătea pierdut în mijlocul intersecţiei. Mi-am dat seama că a fost lovit aşa că am purces către el atunci când culoarea verde a semaforului mi-a permis. L-am întrebat, plin de spirit civic, dacă are nevoie de filmare şi a dat din cap că nu. Am plecat mai departe spre muncă, iar astăzi, după micul dejun luat împreună cu nevasta, am descărcat din cameră filmuleţul pe care-l împărtăşesc cu voi 🙂

Ideea care e, că mă enervează de fiecare dată când văd filmări cu accidente în care posesorul camerei pleacă fără niciun pic de conştiinţă civică mai depare. Nu e in regulă!

O săptămână fără incidente vă urez!

7 comentarii

  1. Destul de nasoala lovitura. Nu prea ar avea cu ce sa-l ajute filmarea, cel din spate e vinovat, dar frumos gestul. Felicitari!

  2. (gluma) Ia o camera mai buna ca te faci de ras cu calitatea video de la Prestigio. 🙂

  3. paul18andrei

    Salut BioHazarD,

    ma asteptam la un astfel de comentariu si mi-l asum. Ideea e ca am pierdut mult din calitate la convertirea fisierelor. Trage HD camera, e ok. Dar am montat intr-un program care nu suporta AVI-ul acela si a trebuit sa-l fac MPEG. Ma rog, detalii tehnice 🙂

  4. Tipic pentru Bucuresti: stai prea aproape, risti sa il loveste pe cel din fata. Lasi spatiu cat doua degete, vine un neghiob si se baga in fata ta.

  5. da-ti foc la camera ca se vede oribil..!…

  6. Era pe banda de la stânga și se face rosu cu câteva secunde mai devreme decât pentru înainte. 99% din cei care merg pe banda aia merg totuși înainte și gusterul vinovat și-a furat-o.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!