It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Si cu bune si cu rele

Adăugat de 1nDeeD
Raportează ca șters! 47

Clipul NU contine scene cu limbaj licentios, insa contine apelative la adresa „smecherilor”.

Anumite faze ale clipului nu au sonor, acesta fiind oprit ca urmare a unor discutii private si/sau a inlaturarii secventelor de furie exprimata in cuvinte.

#1: Pieton alearga dupa tramvaiul 41, care vine o data la fiecare 2-3 minute. Ma intreb ce facea daca pierdea tramvaiul 5..

#2: O doamna este nehotarata in privinta selectarii benzii ce-i defineste cel mai bine dorinta de a vira la stanga. Nu i-am lasat loc sa intre in banda mea deoarece de multe ori soferii vireaza la stanga chiar din banda aia. Am presupus ca va face la fel.

#3: Doi prietenasi cu legea vireaza stanga de pe banda de mers inainte, astfel intrand pe contrasens si incomodandu-i pe cei ce doresc la randul lor sa faca stanga: http://goo.gl/Wp0Bh1

#4: Dubita face stanga, dar drumul ii este incomodat de un autovehicul tip taximetru, iar eu, baiat destept, ma duc ca ghiuleaua, ca..ce se poate intampla? Data viitoare am sa tin minte sa nu mai fiu Gica.

#5: Pieton care doreste sa traverseze prin fata autobuzului, adica, conform educatiei rutiere din clasa a 6-a, cel mai prost loc posibil de a traversa. Astfel a incurcat probabil si circulatia autobuzului (daca nu s-a miscat inapoi pe trotuar sau daca nu a reusit sa traverseze) blocandu-i calea.

#6: O domnita considera ca taierea benzii duble continue nu este o problema asa de mare, nici macar faptul ca ramasese imobilizata pentru o scurta perioada de timp de-a latul drumului. In sfarsit, se hotaraste ca doreste banda 1 si purcede.

#7: Un „nenea” (asa cum l-am botezat in clip) hotaraste sa isi curete autovehiculul in cel mai prost mod posibil (vazut de mine pana acum).

#8: Pieton care traverseaza pe la trecerea de pietoni, ATENT (respect), iar pentru mine invatatura de minte sa nu imi mai tin toate lucrurile pe scaunul din dreapta. De asemenea, mai apoi a trebuit sa opresc pe dreapta, sa cobor, ca sa pot ajunge sa recuperez telefonul mobil care era tocmai in coltul din dreapta sus al presului pasagerului. Totusi, poate e mai bine asa, ca nu mai stai de el.

#9: (Aproape) Opresc la trecerea de pietoni deoarece am vazut un cap dupa autovehicule si am crezut ca o sa traverseze (in orice caz trebuia sa acord atentie, poate cineva totusi traversa pe acolo) iar domnul din spatele meu considera ca sunt impertinent pentru ca mi-am permis sa ii incetinesc lui traseul si purcede la a-mi aduce injurii si la amenintari cu bataia. Amuzant totusi faptul ca el era tot nervos cand a trecut pe langa mine, in timp ce pe mine ma bufnea rasul. 🙂

#10: In acea zona mai mereu sta un autovehicul al Politiei Rutiere, dar de data asta se pare ca de data asta domnul de pe interzis a scapat cu noroc.

#11: Am incercat sa ajut putin la fluidizarea traficului. Macar putin acolo.

#12: Oameni care nu uita semnificatia unui „Multumesc”.

#13: Unui domn nu ii mai convine banda pe care se afla si forteaza intrarea in banda mea. Am vazut acest lucru, care imi displace foarte mult, si nu am fost de acord. Daca pui semnal si astepti ai sanse foarte mari sa te las (nici eu n-ajung cu 1h mai devreme acasa daca te las, da’ nici tu), insa fortarea asta „smechera” ma dezgusta total. Bineinteles, nu l-am lasat. Mai apoi imi da flashuri. De asemenea, la intersectie a facut stanga.

#14: Mai ajutam putin la fluidizarea traficului si eliberarea (in limita posibilitatilor) a sensului celalalt de mers.

#15: Doi domni (de etnie rroma cred, desi nu este relevant) imping o masina. Opresc sa intreb daca au nevoie de ajutor, dar se pare ca au ramas fara combustibil si cineva merge sa ii ajute. Eu imi vad de drum.

P.S. Mai aveam o faza cu o domnita careia ii iesea fum din masina, dar se pare ca nu a fost salvata inregistrarea ca fiind „importanta” si s-a scris alt filmulet peste ea *crying in silence*

O zi frumoasa va doresc si numai drumuri bune!

 

2 comentarii

  1. Ce boala am pe aia care incep sa claxoneze cand incetinesc la trecere ca sa ma asigur, mai ales cand am si pieton in fata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!