It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bunica si pornirea din rampa – Aproape poc

Adăugat de adam77
Raportează ca șters! 40

Prima data am claxonat din reflex, pe urma mi-am dat seama ca n-are rost. Oricum nu cred ca se intampla mare lucru daca ma atingea. Nu se vede in clip, dar dupa ce a pornit si-a cerut scuze.

7 comentarii

 1. Pastreaza distanta mai ales in rampe ce rost are sa stai la 10 cm de bara celuilalt?

 2. De cele mai multe ori nu dau minus pentru ca mi-e lene sa ma loghez, dar pentru tine am facut-o.

  Pastreaza distanta nu toti sunt experti, asa cum esti tu.

 3. @adam ești cioban roman 🙂 nu păstrezi distanță de 50 m la semafor, si mai și claxonezi ca ciobanul :D…(gata cu ironia,+ de la mine!)
  Pentru cei 2 de mai sus: sa ii ziceți si ce distanta trebuie păstrată la semafor…( dupa voi cred ca trebuia sa tina 50 m distanta)…chiar îl vedeti ca stătea in fundul acelui yaris? Presupun, dupa gândirea voastră, ca nici nu avea voie sa claxoneze, si in caz de poc, era tot el scos vinovat?

 4. Daca ramanea acolo unde s-a oprit prima data era excelent!

 5. @shattered si @nst87i eram cu o septica, aveam o distanta de 2-3 metri,(se vede din clip cat da inapoi si tot nu intra in mine) daca as lasa o distanta de 5-6 metri cum asteptati voi s-ar facea rosu pana as porni, mai ales cu remorca incarcata.

  @Suhaib 😀

 6. Ma refeream strict la rampe. Din partea mea poti sta la 2-3 metri in spatele babutelor la semafor, pe mine si pe 99% dintre soferi nu ne afecteaza.
  Anul trecut am vazut un accident in lant pe aceasta strada din CJ. Un sofer a scapat ambreajul si a plecat cu forta in spate, la vale fiind.
  https://www.google.com/maps/place/Strada+T%C4%83ietura+Turcului,+Cluj-Napoca+400000,+Romania/@46.777392,23.561229,17z/data=!4m2!3m1!1s0x47490eec5697f735:0xd0ce31dedc4d5eb9

 7. @adam77:
  1. observ că nu prea ai răbdare la semafor. Tot te miști câte puțin câte puțin mai în față cât timp e roșu. DE CE?! Ah, poate se face verde mai repede… Dacă ai fi rămas pe loc cum ai oprit din prima nu se ajungea aici.
  2. Iar în legătură cu claxonul… mai rău i-ai făcut bunicii.
  Îmi pare rău, -.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!