It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bunul samaritean

Adăugat de against
Raportează ca șters! 154

Cuplul cu masina gri ramasese in drum, masina statuse mult pe loc si acum murise bateria. Am intrebat-o pe doamna daca are nevoie de ajutor dar cel din fata mea era deja in actiune. Bravo lui!

10 comentarii

 1. Loganul ala alb la 1:16 era parcat acolo?

 2. Bineinteles, de-obicei sunt cate 3 dar acum era trecut de 5 si plecasera acasa probabil 🙂 Si nu, nu le ridica nimeni masinile.

 3. Cam greu intoarce masina :), dar + pentru gest.

 4. Sa mor daca inteleg pentru ce ar primi un astfel de clip vot negativ. Hai cu pareri 😀 „n-a intors destul de repede fraierul”, „a ajutat mosii aia in loc sa ii claxoneze si sa-i stearga cu oglinda”, „prostii care ajuta alti prosti tre sa stea acasa, nu pe strada cand circul io”, etc

 5. asa mult tii tu la rating? 🙂 Oricum, observatie de pe margine…in ultima vreme cam toate clipurile au cel putin un vot negativ. Cineva sistematic trece cu click-ul prin manuta aia gresita, facand abstractie de ce prezinta filmul.

  Ala cu loganul alb, sa traiasca! Inca ma mai minunez 😀

 6. @against Si eu recomand sa nu mai pui asta la suflet. Nu merita. Daca cineva vrea sa motiveze bine, daca nu, treaba lui, tu sa fii sanatos.
  +

 7. Tocmai spuneam la un post anterior ca nu pentru like-uri sau rating postez, doar ma miram tare tare 🙂

 8. @against Dupa prima suta de clipuri … nu te vei mai mira 😆 (glumesc)

 9. Era un prieten chemat, cel mai probabil. Hal de parcare e aia? Si loc ales.

 10. Nu era un prieten chemat, nu strica degeaba intentia omului. Am intrebat-o pe femeie daca are nevoie de ajutor si mi-a raspuns „multumim frumos, s-a oprit domnul”.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!