It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident live – Buturuga mica …

Adăugat de Toto
Raportează ca șters! 175

O doamnă pe sensul nostru, un maxi-taxi pe contrasens, blind date. Fără victime, doar plastic spart și puțină tablă îndoita ușor, au plecat împreună către sediul poliției. I-am lăsat numărul meu șoferului din maxi-taxi, just in case.
Data/ora: 6.03.2015, 16:52.

Localizare:

View Larger Map

24 comentarii

 1. Unde s-a uitat buburuza cand facea stanga ?? la cotofana cred !!!

 2. Am pus si-o localizare a zonei, sa se vada mai bine pe unde dorea sa intre dna. Ce-a vrut sa faca acolo, numai ea stie 🙁
  +

  • cred ca intra pe straduta de langa lidl…
   adica vira regulamentar la stanga dar fara a acorda prioritate…

  • Un_aradean

   +
   Off-topic: @GeluCj: cum se pun link-uri de google maps a.i. sa se vada imaginea si sa poti „naviga” pe ele ?

  • @Un_aradean De obicei se pune un link cu zona in discutie si-un moderator il transforma apoi intr-o imagine GM ca si cea din descriere 🙂

 3. Pierdea oferta de cantare de la lidl :p

 4. A orbit-o soarele, ca era in nopatea mintii.
  Bun nenea cu mirobuzul, a avut prezenta de spirit. Atfel, tanti iese cu capul spart dupa ce dadea cu el de geam in urma impactului lateral.

  • In replay-ul slowmo (stop cadru la min.0:39 !) cucoana chiar da cu capul de parbriz ! Deci doua abateri:neacordare de prioritate si nepurtarea centurii de siguranta.Si tare mi-e ca pe a doua a asociat-o si cu a treia:vorbitul la telefon.Ca altfel nu poti,ziua in amiaza mare,camp vizual maxim,sa nu vezi ditamai microbuzul !

 5. Aproape ca ai zice ca a fost intentionata faza…
  +

 6. Daca era o masina mica care sa vina cu viteza mare, mai puteam zice ca nu a vazut-o… dar cand e ditamai duba alba… ce scuza mai are ?
  +

 7. Faceţi pariu că doamna era ferm convinsă că avea prioritate. O să revin cu un exemplu concret.
  Plus că altfel nu se explică de ce au mers la poliţie.

 8. Ceva nu este in regula aici… fie „doamna” are probleme grave de vedere (nu neaparat la ochi, este posibil la creier), fie a facut-o intentionat…
  Insa, ca fapt divers, semnalizarea intersectiei este foarte proasta si discutabila (tipic pentru anumite zone din RO). Acel semn de drum cu prioritate ar fi trebuit sa fie insotit, dedesubt, de o diagrama a intersectiei, in care drumul cu prioritate sa fie cu linie neagra ingrosata… in lipsa acestuia, un avocat convingator poate spune ca doamna avea prioritate…

  • Doar pentru schimbarea directiei de mers se ingroasa traseul cu prioritate, pentru mers inainte nu trebuie nici o „diagrama”, asa ca avocatul mai are de asteptat.

  • Intre poate spune ca avea prioritate si a demonstra ca avea prioritate, este o diferenta enorma, indiferent cat de convingator este avocatul. Axista o gramada de semne de drum cu prioritate, dara panou aditional, dar asta nu da nimanui dreptul sa vireze stanga prin fata celor care vin din sens opus.
   Art.56. – La apropierea de o intersectie conducatorul de vehicul trebuie sa circule cu o viteza care sa îi permita oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participantilor la trafic care au acest drept.
   26. prioritate de trecere – dreptul unui participant la trafic de a trece înaintea celorlalţi participanţi la trafic cu care se intersectează, în conformitate cu prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.”

  • @Adrian
   Panoul aditional este absolut necesar cand drumul cu prioritate isi schimba directia spre stanga sau dreapta.
   In lipsa lui, masina care a efectuat virajul la stanga trebuia sa dea prioritate. Ceea ce nu a facut din varii motive. Nici cel mai bun avocat din lume nu poate castiga un proces pe o asemenea speta.

 9. Sigur era oarba…

 10. N-ati inteles, unele doamne cred ca au prioritate tot timpul. Mai ales dupa o varsta. 🙂

 11. Femeia la volan…

 12. Daca ar fi avut ceata pornita sigur l-ar fi vazut :)))))

 13. + Eu unul, n-am inteles ce a fost in capul madamei!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!