It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

M.A.I. calmi sau MAI nepasatori ?

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 97

Spre deosebire de politaii din Bacau, ăștia de Bucureștii sunt MAI Calmi. Foarte calmi.
Atat de calmi incat atunci cand dau de o intersectie blocata de bamblegi nu schiteaza vreun gest. Nu claxon, nu sirena, nu goarna. Atat de calmi ca nu-l iau la alergat unul care circula pe liniile de tramvai. Ata de calmi incat nu semnalizeaza schimbarea benzilor. Atat de calmi incat nu au vazut ca sunt doar cu un far aprins. Si pozitia stinsa pe partea aia. E zi, se vede, de-l drq de MCV.
Nu stiu daca replica pustoaicei din final e reala, dar am constatat ca exploatarea copiilor prin munca/cersetorie se face ziua in amiaza mare, in buricul targului, la Piata Vitoriei.
O privire agera va observa momentul „transferului”. Este evident ca banii se duc pe tigari si alcool pentru smecheri de genul celui de pe refugiu.
Baietii de la circulatie nu au vazut nimic, ei sunt doar de la circulatie.

Ce mai caută lumea:
  • Polițaii din bacău

9 comentarii

  1. Era si o masina de la Jandarmerie implicata , poate se cunosteau 😀

  2. Ala de pe refugiu mi se pare ca i-a dat ceva fetitei, nu i-a luat.

  3. Eu stiam ca farul e ala din fata :))))

  4. Nu inteleg ce te miri, normal ca-s calmi, ei au mai mult timp liber in timpul serviciului decit ai tu.

  5. @guma_turbo O sa ma mai uit cu atentie. La unmomet dat e cu mana ininsa, ca si cand asteapta. Si nu e o pozitie de om normal, cautand tramvaiul din priviri.

  6. Punem toti cate un leu sa-ti iei un radio? Se pare ca te cam plictisesti in masina 🙂 Sa stii ca indiferent ce-ti zice lumea, nu e necesar sa comunici tot ce simti cu oricine la fiecare semafor.

  7. @Eddie Testam un echipament de înregistrare ambientala cum se zice. Daca asta ai inteles tu din clip, asta e. Data viitoare injur ca la usa cortului, ca vad ca asta se cauta si aduce rating. Merge la fel de bine cu motorul pornit sau oprit, cu sau fara radio.

  8. @Ursule, nu doar asta am inteles din clip. Ti-am apreciat mereu clipurile si chiar imi place ca nu vorbesti urat dar doar pentru ca avem camere pe bord nu trebuie sa facem mereu reality show.

  9. Cred ca ai exagerat putin, au asteptat eliberarea intersectiei, cum este normal, si apoi si-au continuat deplasarea. Si nu aveau nicio urgenta ca sa foloseasca acusticele din dotare.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!