It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Calu’ trage caruta si masina

Adăugat de Cristy SB
Raportează ca șters! 78

Sibiu, Calea Surii Mici (DN143B) zisa si ‘Drumul Hotilor’. O masina fara placute de inmatriculare este remorcata de o caruta, cu un cal putere, bineinteles.

Ce mai caută lumea:
 • cal care trage o masina
 • cal care trage tirurii pe zapada
 • calu nu trage

8 comentarii

 1. Passat B6

  WTF??? Twilight zone?

 2. Cu ce saracia tragea masina? Mie mi se pare ca sunt 2 cearsafuri legate.

 3. Sadicule 🙂 Te-ai intors special ?
  Cam multe treburi necurate….
  Erau niste conditii pentru tractare., inmatriculare, daca e pe rotile lui, permis pentru ala de la volan. Daca aveam politai pusi pe treaba, aveau ce scrie si lega.

  • cristy sb

   🙂 Chiar ca m-am intors special. Nu puteam sa zic, ati furat masina sau poate ca nu. La o adica are de unde sa-i ia, de aici 🙂 Drumul asta duce in satul Rusciori unde am fost o singura data. Stii cand? Acuma 15 ani cand mi-au furat geanta din masina incuiata. Cinci minute le-a trebuit. Am fost in Rusciori sa-mi dea actele, contra cost, destul de piperat. Banii si alte valori, normal ca nu mai erau. Satul ala-i numai cu „indieni” care, in majoritate, cara lucruri dubioase cu, carutele.

 4. Drumurile noastre pitoresti iti ofera mereu cate ceva nou de vazut 😀
  +

 5. Ba esti nebun ? Saracul cal. Bine recunosc ca sunt un iubitor de cai, imi place sa calaresc 😀 hobby…. bine si nevast… uneori :)). Iti dai seama ce greu era pentru el ? Sigurat era „hranit bine„, iar de distanta pe cat a tras masina sa numai zic. Era cumva adusa din franta, cu numerele luate si cartea barata ? F+tui`n g++a de nesimtiti. Politia romana unde este ? Gasesti un echipaj si ala la shaormerie sau la langosi cu branzica la 40 sate unu`.

 6. Si cand te-ai intors, calu mergea de capu lui, pt ca distinsii si prea cinstitii cetateni stateau la umbra in masina fara numere.
  Daca aveai inspiratie de moment direct la 112 trebuia sunat.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!