Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Cam asa poti muri nevinovat la volan

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 61
 1. Depasire pe linie continua, trecere de pietoni, inainte de curba…inutil! Toti faceau stanga si isi putea vedea linistit de drum.
 2. Putin mai in fata, radarul nu iarta, Politia in actiune!
 3. Disperat in depasire, linie continua, curba. 300m mai in fata, dupa curba, linie discontinua, se putea depasi lejer, regulamentar, iar la final, el face dreapta.. mare graba
 4. Lectie de viata data de un taximetrist unui elev cu scoala. Cate reguli a incalcat taximetristul in cele 5 secunde?
 5. Cam asa poti sa mori nevinovat. Dupa curba te trezesti cu un autobuz in depasire si nu stii cum si pe unde sa mai scoti camasa.
 6. Varianta mai light de a muri nevinovat la volan: un cretin de pe contrasens, cu ochii in telefon. Imaginile arata clar cat de simplu se intampla asta.

7 comentarii

 1. Niste cretini la volan!!!

 2. ultima faza nu pot sa o vad pentru ca intra thumbnailul de recomandari de la youtube, nu stiu daca e doar la mine s-au a mai patit si altcineva

  ala de maramu e special rau 🙂

 3. ultima faza nu se vede ca intra recomandarile!! 🙁

 4. A observat cineva ca autobuzul ala a depasit ditamai coloana de masini? Nu vad nici-o „gaura” de unde ar fi putut iesi din acel lung sir de masini.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.