Cam asta se intampla cand stai lipit de fundul meu

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 23

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!

🙏 Instagram: intamplari_din_trafic


Ce a vrut sa faca dubitarul? Daca se grabea, putea sa depaseasca linistit, nu sa stea la sub 1 metru in spatele meu.Voi cum va simtiti cand aveti cate un din asta in coaste? Eu ma simt permanent in pericol, nu stii cand ai nevoie sa franezi brusc …

10 comentarii

 1. Am inteles ideea, dar nu era nevoie de clip de 2 minute cu 3 replay-uri si forward si backward…

 2. Dar de ce frana? Ridici piciorul de pe acceleratie, incetinesti pana trece… daca nu trece o calci si pui distanta, daca revine si sta lipit de tine opresti sa vezi daca te urmareste sau se duce si daca nu se duce chemi politia… sau ignori.

  Da, te simti aiurea, presat degeaba, stiu senzatia, dar daca se aprind stoputile cand ai drum drept si gol in fata, deja intri la alte chestii aiurea si doar din vina ta astea.

  • Prin frana am vrut sa-l fac atent, daca doar incetinesti se apropie si mai mult din inertie, ca asa-i prostul.
   Nu am franat brusc sau sa opresc aiurea, ca sigur se urca pe mine. Am franat doar de la 60 la 50. Cam cat de brusc ai putea frana de la 60 la 50 ca sa pui pe cineva in pericol?
   Din pacate omul n-a inteles nimic, putin mai in fata s-a apropiat iar, dar eu am luat-o in stanga, el in dreapta. Fiecare si-a vazut de drum.
   Astia pana nu dau de un sofer care opreste ca trece un sobolan strada prin fata masinii si intra in el, nu se lasa. Si nu castiga absolut nimic in niciuna din situatii. Ajung acasa fix in acelasi timp chiar daca stau la 10m in spate, chiar daca stau la 5cm.

  • „Am franat doar de la 60 la 50. Cam cat de brusc ai putea frana de la 60 la 50 ca sa pui pe cineva in pericol?”
   E acelasi lucru cu franarea de la 30-35 la 0.

   Eu tot zic ca ai riscat aiurea… daca nu era atent riscai sa trebuiasca sa iti repari masina si nu e deloc o sansa mica sa fi trebuit pe banii tai.

  • Posibil sa ai dreptate.
   Oricum eram cu ochii in oglinda cand am franat, nu asteptam sa intre in mine si bagam acceleratia la fund daca era cu ochii in alta parte 🙂
   A reactionat prompt, ca tocmai venise in fundul meu.
   Tot ma dispera oamenii ca asta..

 3. Daca n-ai facut clip de 10min cu mai multe replay-uri pentru nimic…degeaba. Mai asteptam.

 4. Venise şi el amărâtu’ la aspiraţie, sperând să-i iasă şi lui măcar o depăşire în ziua aia şi te-ai găsit tu să-i tai elanul.

 5. Personal ridic piciorul de pe acceleratie si dau semnal dreapta.
  De regula functioneaza 🙂
  Cele bune.

 6. De regula ridic piciorul de pe acceleratie,un semnal scurt dreapta si ma dau cat mai aproape de acostament pana ma depaseste.Functioneaza mereu si nu incomodez pe nimeni.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!