It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

21 comentarii

 1. CraiovaTube

  Like pentru trafic tube :))

 2. Bravo!
  Sincer, ce trebuia sa faca cei care veneau pe contrasens?

  • Oare ce trebuie sa faca un conducător auto care are oprit pe sensul lui un autovehicul sau un obstacol si din fata ii vine masina? Se baga in depășire ca cei din clip? Mama ei de legislatie si de mamele lor de instructori auto…

  • Cei de pe contrasens trebuia sa taie porcul dacă nu știau ce trebuie sa facă dacă au banda blocata . La fel ca cei ce se întreabă pe aici după ce au văzut clipul 🙂

 3. Îmi explica și mie ce s-o întâmplat?

  • Iveco Stralis

   Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

   Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

  • @Iveco Stralis Daca tractoristul ala de la volan ajungea sa faca o luna tusa, atunci poate intelegea si el ce inseamna sa fortezi un alt vehicul sa opreasca ca sa treaca „gabaritul”.

 4. robytza_94@yahoo.com

  Dupa ce muzica asculti in masina,nu e de mirare ca reactionezi ca un frustrat.Pai era de fair-play sa-l lasi si pe ala sa treaca ca are atatea tone…rau mai esti.

  • Iveco Stralis

   Camionagiul era deja intrat in depasire,dar Gogu frustratul si justitiarul soselelor,a fost deranjat ca (,) camionagiul nu s-a infipt in caruta,sa-i faca lui loc.
   La ce tonaj si incarcatura+viteza avea camionagiul,facea praf caruta.
   Gogu nu a auzit de fair-play,nu stie limba lui Shakespeare.
   Dubistul in schimb a fost Nae.Putea sa-i faca loc lui Gogu care fierbea in suc propriu in masina sa.

  • @robytza_94@yahoo.com Fair play-ul ar trebui aplicat celor care merita asta, nu tuturor celor pe care ii doare la banana 😉
   P.S. Ce muzica asculta in masina il priveste pe fiecare. N-are legatura muzica cu ce s-a intamplat pe drum.

  • robytza_94@yahoo.com

   Pai eu prefer sa il las in acele cazuri,ala era deja angajat in depisire,iar gogu probabil s-a simtit un pic stanjenit ca a apasat frana,de aceea cred ca a avut si reactia asta.

  • @robytza_94@yahoo.com, de la a apasa putin frana pana a fi oprit de tot pe loc, e cale lunga, intelegi? Sau nu intelegi? Habar n-ai de ce inseamna fair-play-ul, dar te avanti sa vorbesti despre asa ceva. Nea Gica camionagiu’ nici macar nu a avut intentia sa incetineasca, a mers cu tupeu in fata.

   Ce vrei sa spui cu: ala era deja angajat in depasire? Nu, a vazut ca vine autorul si avea timp destul sa incetineasca, dar a preferat sa forteze. Nu stiam ca ai „prioritate” cand tu esti deja angajat in depasire fata de cel de pe sensul opus. S-o fi bagat ceva lege noua si nu stiu eu?

 5. Mie mi se pare ca e prioritate de gabarit . Regula de fair play se poate aplica sa nu , depinde de om , dar legislația e obligatorie indiferent de muzica ascultata sau atitudinea autorului .

 6. Legal ai dreptate dar e bine când va ajutăm sa ne depășiți? E bine când va salvam viețile ? Puțină înțelegere nu strica, camionul nu putea să frâneze că făcea varza caruta și probabil din căruță se urca pe tine oricum.Hai să nu mai fim jegoși.Un clip care nu merita vizionat.

  • Dubist/TIR ist adevărat!

  • @ungadrian E bine si normal sa existe un anumit grad de intelegere intre participanti la trafic, indiferent de categoria de gabarit, dar asta se manifesta de la caz la caz si cred ca merita aplicat … pentru cei care merita 😉
   Autorul era in campul vizual al soferului de camion inca de cand a aparut in curba la 0:06 si camionul inca nici nu ajunsese la prima autoutilitara oprita pe celalalt sens de mers. Cu alte cuvinte l-a vazut inca de departe, stia ca vine un alt vehicul din fata, dar nu i-a pasat deloc de asta. N-a schitat niciun gest de incetinire, s-a dus ca tavalugul inainte ca doar se fereste celalalt si nici macar nu s-a obosit sa semnalizeze manevra.
   De altfel se pare ca unii dintre soferii astia mai au si alte „preferinte” pentru greseli de circulatie, vezi te rog descrierea de pe YT:
   https://www.youtube.com/watch?v=K7po-4KW2Bo

  • Gelu, suntem de acord in multe situații dar aici nu prea, eu cred că rabla aia de camion stătea prost și cu frânele, nu știu ce tonaj avea. Autorul s-a axat în special pe vinovăția camionagiului dar de ăla pe 3,5 la cam uitat.In fine, drumuri bune fara evenimente neplăcute la toată lumea.

  • @ungadrian Ai dreptate, oameni suntem si nu putem fi chiar intotdeauna de acord. Ar fi prea frumos asa 🙂 Drumuri bune fara incidente!

 7. Suntem in romania, ce ati fi vrut sa faca cel cu camionul? Inainte ca autorul sa fie in peisaj camionul deja in depasire a doua obstacole. Ce putea sa faca in acest caz? Tragea dreapta? Nu avea loc autorul oricum, a stiu, voi ati fi vrut sa se opreasca in mijlocul drumului si sa vedem niste pumni picioare si scuipinol… unii chiar au mintea ingusta cand vine vorba despre intelegerea traficului.
  PS: pe dubist nu il scuza nimic, un sofer tampit cretin idiot prost cum vreti sa ii spuneti

 8. VanGogu, schimbati nicu’ in GoguMan.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!