It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Campionul la aruncatu’ cu bradu’

Adăugat de Cosmin Băluță
Raportează ca șters! 85

Știți articolul ăla de pe Times New Roman cu recordul stabilit de un român aruncând bradul la 174 de metri? Ei bine … e real.
Mai nou așa scapi de brad, îl lași în mijlocul străzii.

9 comentarii

 1. Io-i dadeam foc :)))

 2. JackDaniels

  Bine ca nu ti-au pus o pietroaie in cutia de carton )))

  • din cutie pare totusi ca sare ceva greu dupa ce se rostogoleste, bine ca autorul a dat cu stangu, poate are cutie automata si nu-i pasa 🙂 + si de la mine.

  • Cosmin Băluță

   N-avea nimic în ea, da’ pe moment n-am mai stat să gândesc situația, voiam doar să mă întorc la căldură.

  • Cand eram adolescenti, am organizat cu gasca o farsa idioata – deh, rautatea varstei 🙂 – am pus o cutie care parea goala, la intrarea in parc, dar care avea inauntru o bucata serioasa de bordura. Era vara. Un cuplu a observat cutia si el a vrut sa-i dea un sut. Duduita a vrut si ea sa se simta fotbalista, asa ca masculul, galant, a lasat-o pe ea sa suteze. Avea sandale. Ea. 🙂

 3. Plus. Majoritatea ar fi depasit si si-ar fi vazut de drum.

 4. Nu cred ca l-a lasat intentionat in drum, posibil sa il fi pus pe marginea drumului langa ceva pubela dar cei de la salubrizare i-au durut fix undeva de brad. Din nefericire la fel as putea spune si despre restul soferilor care au trecut nepasatori pe langa acel brad.
  „Imbodopeste mama bradul” 😆

 5. Au maai fost clipuri de genul si tristi care comentau ca „ai filmat ca sa ai e pune”si alte tristeti grave de genul. Vad ca de data asta au tacut.
  Cine trece si se uita e marlan.

  • Cosmin Băluță

   Sincer, îți zic, era 5:30 și mă întorceam acasă după o zi lungă. Nu-mi ardea să mă opresc și să mut un brad absolut deloc, da’ am făcut-o pentru că m-am speriat. Nu se vede pe filmare că am lăsat-o scurtă, dar aveam vreo 40-50 la oră, ceea ce nu-i mult, dar când îți apare dintr-odata ceva întins pe stradă și nu realizezi ce este, te sperii. Abia când am ajuns în parcare am realizat că pusesem camera și-am zis să sharuiesc clipu’.

   PS: mai mult am detaliat pentru tovarășu’ cu minusu’.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!