Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Cand ai biamveu…

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 24

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Daca esti sofer de biamveu, n-ai nevoie sa semnalizezi (ai masina de saraci, faci economie la becuri!) si nu-ti ajunge o singura banda  de circulatie…

Interesant e ca asta de CJ semnalizeaza doar cand i se baga in fata mastodontului ala de X6. Bineintales ca nici cel cu X6 nu semnalizeaza.

5 comentarii

  1. Normal ca semnalizeaza cand intra in fata la X6 pt ca e mai mic in grad si nu-si permite sa-l supere, in rest nu e nevoie 🙂 🙂 🙂

  2. Ai un sunet clar dar nici la tine nu se aude semnalizarea asta asa ca o observatie personala. A nu se intelege ca iau apararea BMW-uistilor !

    • Nu se aude semnalizarea click-clack pe camera. Si uneori folosesc functia aia de 3 semnale, si nu se aude nici cand dau de maneta. Dar in 98% din cazuri semnalizez. Nu semnalizez cand mi se baga cate un berbec in fata fara semnal si atunci, daca merg cumva mai repede ca el pe alta banda, ma bag si eu in fata lui fara semnal. Dar sunt destul de rare situtatiile, pentru ca nu incerc dinadins sa ma bag in fata lui.

  3. Nu va uitati, pierdeti 2 minute degeaba !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.