It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cand te crezi pilot in localitate

Adăugat de Alexandru L
Raportează ca șters! 94

Cand te crezi pilot in localitate si te linisteste cineva :))))

17 comentarii

 1. Dar au ajuns primii in acea parcare 🙂
  Frumos!

  • Alexandru L

   Clar politia era la limita de 60, dar in localitate sunt erau case, treceri de pietoni i-au dat gaz, avand in vedere ca eu mergeam cu 60…

  • Tocmai, ce lipsă de logică e în ce face poliția. Bine că în localitate se merge cu 70+ și nu se ia nici o măsură, în curba aia cu parapeți, unde lejer poți merge cu 80 fără nici un pericol, stau la agățat.

 2. BioHazarD

  Lasa camera mai jos. Cerul (fiind lumina puternica) strica din calitatea video.

  • Alexandru L

   La fel se vede, pentru ca soarele e mai jos dupa masa….insa am uitat sa fac corectie de culoare… data viitoare o sa fie altfel.

 3. Daca mergi cu 70-75 pe un drum 2×2, pustiu de pietoni si cu vizibilitate foarte buna, in lipsa unor autostrazi, inseamna ca te crezi pilot?? Au ajuns rau unii, sa se bucure ca sta politia sa ciupeasca pe unul care o apasa un pic mai tare, dar de sicanatori si bizoni adevarati nu se ocupa nimeni sa-i pedepseasca. Ca deh, „n-au efective”, sunt ocupati toti sa stea in boscheti si sa faca treaba pe care poate sa o faca bine-mersi o camera automata.

 4. Logic ar fi să stea cu radarul în Tureni, că locuri sunt destule pe acolo.

 5. macphisto

  mda… nu zic ca nu sunt raceri baietii, si probabil o ardeau binisor pe la 90-100 IN LOCALITATE, unde ar fi fost logic si firesc sa stea rahatii aia cu cashchete, ca sa fie chiar utili, si eventual sa prinda ceva. Dar nah, in loc ei stau la 500 de m DUPA iesirea din localitate, unde o minte obosita a pus un indicator de 60, ca vezi doamne e o curba mai nu stiu cum. Similar cu ce exista pe drumul Sibiu – Odorhei, unde imediat ce iesi din Sibiu spre MEdias e plin de curbe, in afara localitatii, cu restrictii de 30 – 50, unde se plimba emceveu, crezandu-se chiar importanti si ca fac ceva util…

 6. Serios…pilotii merg cu +20-30 km fata de limita de 50 ? Numai frustratii se bucura de radar

 7. Am mers si eu cu 170 km/h in localitati, iar in spatele meu, mereu era cu botul in spatele meu masina de politie. Eu nu am vrut sa opresc, iar politistii nu s-au lasat dom’le… pana nu m-au depasit :))

 8. @Alexandru L Deseori am vazut ca stau cu radarul acolo, desi ar putea alege un loc mai bun … in Tureni. Daca nu esti atent, risti sa o musti dupa iesirea din localitate.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!