Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Cand moartea te cauta acasa si tu mergi pe bicicleta

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 42

Un alt exemplar de biciclist prost, care circula dupa cunostintele de acum 70 de ani cand in Romania treceau 3 masini pe ora, iar pe unele strazi vedeai o masina pe luna probabil.
Din cauza astora putem ajunge sa dam declaratii si sa avem constiinta incarcata..

8 comentarii

 1. Iveco Stralis

  Unlike ptr titlu 🙁
  Toti vom ajunge la varsta lui.
  Datoria unui sofer e sa fie mai inteligent,mai atent si responsabil pentru/cu cei din jurul lui.
  In locul tau,as schimba titlul.Bineinteles daca respecti varsta a 3 a.

  • Cat timp toti suntem parte din aceasta societate, cred ca avem drepturi si obligatii egale. Nu vad de ce ar trebui sa schimb titlul doar pentru ca era un om in varsta. Indiferent de varsta, trebuie sa respectam niste reguli…

 2. Probabil tu la varsta lui vei putea sa mergi cu o mana pe ghidon, cu una sa semnalizezi si sa te uiti si in spate sa te asiguri.

  • Asta intelegi tu din clip? Asta ai fi facut tu? Si eu merg cu bicicleta, nu numai cu masina, iar cand sunt pe bicicleta, in situatia aia, m-as fi asigurat prima data, nu as fi intrat in strada aceea fara sa ma opresc sau sa ma uit macar in stanga. Apoi, daca vedeam ca vine o masina, in niciun caz nu ridicam mana si ma aruncam in fata ei. Ma opream, asteptam sa treaca, apoi imi faceam manevra.
   Poate imi pasa mie prea mult de pielea mea cand sunt pe bicicleta, dar unii sunt prea inconstienti..

 3. AngelDust

  De ce trebuie respectata varsta?Doar pentru ca a facut umbra pamantului X ani?

 4. In comentariul meu nu era vorba de respect, ci de intelegerea faptului ca la varsta aia capacitatile fizice, senzoriale si mentale sunt mai scazute. Putem fi mai atenti cu cei in varsta, asta bineinteles daca ne intereseaza si de altcineva in afara de propria persoana.

  • Am inteles ideea, tocmai, ca am fost atent, altfel ii faceam un vant si probabil il aveam pe constiinta. Doar ca revin cu aceeasi replica de fiecare data cand aud asta referitor la pietoni/biciclisti: de ce tot timpul trebuie sa fie altii atenti pentru viata lor?! Cand e unul zburat ca traverseaza aiurea sau merge ca pe camp cu bicicleta, toti sar in capul soferului, desi vina dpdv legal e 100% in spatele lor.
   Chestia asta nu o inteleg si nici nu pot sa o accept..

 5. Asa o mai facut unul in Sibiu… si o cam patit-o. Putea fi mai rau, dar a scapat de data asta.
  https://www.oradesibiu.ro/2019/06/30/biciclist-lovit-de-o-masina-la-viile-sibiului/

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.