Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Cand te paste Santa Fe-ul cu o femeie la volan

Adăugat de Traficbucuresti2015
Raportează ca șters! 46

Ce conteaza linia dubla continua??? Ce conteaza ca din fata vin si alte masini???

Ce mai caută lumea:
 • trafic pasaj victoriei

5 comentarii

 1. Acolo nu e linie continua. In dreptul intersectiei cu strada mexic(depul ratb) se vede clar ca e linie discontinua, iar din pasaj e interzisa doar intoarcerea. Manevra e legala, modul in care a efectuat-o nu.

 2. Nu o sa ii inteleg pe astia niciodata. De ce?

  1. Daca vii dinspre Titulescu si ai nevoie sus la Victoria de ce sa o iei prin pasaj ci nu direct pe deasupra??
  2. De ce sa faci stanga sa intorci la iesirea din pasaj si sa stai de 3-4 ori la semaforul ala care tine putin cand poti sa faci dreapta (pe Clopotarii Vechi), iar dreapta pe Grigore Alexandrescu si iesi in Lascar Catargiu

  • Serios? Deci ar trebui s-o iau pe sus, se trec prin Piata Victoriei de intersectia cu Lascar Catargiu, o iau pe nu stiu ce straduta de pe langa spitalul Grigore Alexandrescu ca pe urma sa ies in Lascar Catargiu de unde pot sa ma duc doar in fata, adica in Piata Victoriei unde fusesem probabil cu 10 – 15 minute inainte? Te-ai gandit mult la traseul asta?

   Si iti raspund tot eu la intrebare. Cei care vireaza acolo nu se duc in Piata Victoriei, fac dreapta pe Strada Argentina unde sunt alte stradute pline cu firme si institutii.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.