It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

12 comentarii

 1. Livin´la vida porca :))

 2. privernezu

  intrebare generala . Stie cineva care e logica sa ai pe masina DRL dar sa nu se aprinda si stopurile de pozitie ? Eu as bate proiectantii aia cu ranga peste degete , pentru ca sunt o gramada de imbecili care folosesc DRL si seara/noaptea in loc de faruri .

  • @privernezu, nu pe proiectanti trebuie sa-i bati cu ranga, :)) ci pe cei care nu stiu sa foloseasca corect acest sistem.

  • Facem club ?
   Proiectantul e de vina pentru ca nu are sisteme care sa detecteze day/night si sa actioneze in consecinta. Aceiasi proiectanti care nu sunt in stare sa dea un stop engine cand nu detecteaza soferul pe scaun si masina e bagata in viteza. Dolar cu dolar…. se aduna si nu le convine.

  • privernezu

   @traffictime zi-mi te rog care e logica sa ai aprinse niste leduri in fata pe timp de zi daca legea te obliga sa circuli cu luminile de intalnire aprinse zi/noapte , in it nu conteaza daca esti in interiorul sau in afara localitatii .. cat pot consuma doua becuri pe stop pozitie …. 10 W impreuna …..cu cat creste consumul /100 km ? 50 de ml ? ….. @Ursul grizonat tu faci grupul eu ma inscriu …

 3. cerculete

 4. @traffictime 0:14 Poate s-a asigurat, dar nu pe drum, ci la vreo societate de asigurari. 0:23 „Avariat” destul de rau dubistul ala. In toata zona, numai pe trecere l-a prins „avaria”. 1:19 S-a „asigurat” si el ca nu incurca pe nimeni si-apoi da-i pedala.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!