Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Când retardații parchează – Top 10

Adăugat de Kor
Raportează ca șters! 60

Nici un dubiu, nici o ingrijorare, nici cel mai mic efort de a intelege unde se afla masinile lor in raport cu traficul. Si nesimtire cat cuprinde.

Alte clipuri din serie:
http://www.trafictube.ro/?s=C%C3%A2nd+retarda%C8%9Bii+parcheaz%C4%83

Ce mai caută lumea:
 • cand retardatii parcheaza

10 comentarii

 1. Si toate astea pentru ca nu exista vointa din partea autoritatilor. Cu 10 politisti locali + scutere + aparate foto + chitantiere => bani la bugetul local + soferi disciplinati + fluenta in trafic.

 2. Bag de seamă că pe lângă cei 10 vizați în clip, zac alte zeci pe trotuare…😯

  • Pe aia nici nu ma mai obosesc sa-i bag intr-un clip. Nu ca m-as fi obisnuit sau ii tolerez, dar sunt prea multi. I-am citat doar pe cei care au intrecut cu mult orice limita a intelegerii umane. Pe scurt: dobitocii fruntasi. Cei care dubleaza nesimtirea cu o doza adanca de prostie pura.

 3. super clip + imi vine sa pun niste spite pe janta ca-n desene animate si sa decorez lateralul… poate si masinilor sa le fac ceva :))

  P.S. imi plac mult clipurile tale, dar ce imi face pe creieri melodia aia de intro/outro.. 😐

 4. Kor, spune-mi te rog, cum se numeste melodia de intro?

 5. Un semn mare de întrebare pentru coronița clipului: am trecut și eu pe lângă el și nu mi-am putut explica neam, cum a ajuns în poziția aia!?@#?!?
  Poate n-o fi găsit xerox în Carrefour…
  D-alde ăștia nu cred că mai scăpăm… 🙁

  • Pozitia e ciudata. Poate a ajuns acolo iesind din Carrefour sarind bordura la capat si intrand putin pe contrasens pe breteaua de intrare. Ii era greu sa-si lase masina in parcare si sa coboare 50m pe jos, deh.

   Dar de o nesimtire crasa e modul cum si-a lasat masina, oblic, blocand o banda, intr-un dispret suveran aratat tuturor celorlalti, desi putea sa o puna macar paralel cu bordura, si cat mai aproape de ea.

   Asta e marlanul suprem: nu-i pasa nici de lege, nici de ceilalti, si nici de masina, pentru ca oricum, banii lui, sau ai ei, sunt obtinuti prin frauda, furt, prostitutie de lux, etc. si nicio amenda din Romania, sau o reparatie a eventualelor poc-uri nu conteaza.

   E ca un mesaj adresat noua, tuturor: „Sunt jmeker cu bani, fac ce vreau, si ma pis pe voi toti.”

 6. Un videoclip care spune multe despre cum stau lucrurile cu parcarea in Bucuresti.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.