It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cand ti se rupe

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 48

La prima faza s-a oprit initial la rosu apoi a trecut, apoi s-a oprit ca sa plece aproape imediat dupa ce am trecut de ea. Scuzati calitatea execrabila a filmarii, am uitat filtrul de polarizare pe camera.

La a 2-a faza batranelul e reprezentativ pentru multele urma pe care le am pe usi dar nu au fost prinse de camera fiind oprita… el a parcat dupa mine, pentru cei care zic ca am oprit prea aproape de el.

La a 3-a faza, daca voi v-ati prins ca respectivul voia sa parcheze acolo sunteti foarte buni cititori de minti… daca vorbea frumos cel ma probabil l-as fi lasat in locul meu iar daca semnaliza din timp nici nu era nevoie sa il las in locul meu ca asteptam sa parcheze, dar cu expresii de tipul: ”alo, boss”, ”esti bulangiu” si 1-2 amenintari si injuraturi ca orice smecher adevarat din masina in timp ce pleca, din partea mea sa mai dea vreo 3 ture.

6 comentarii

 1. Eu inca stau si ma intreb de ce imi apar uneori urme pe usi ca parchez in partea opusa parcarii unde sunt doar eu si moartea… cat despre 3 doar un babuin, locul sau este loganul gri, nu are handicap locomotor dar ii lipsesc neuroni, adica retard mintal 😀

  • Oriunde ai parca urmele pe usi o sa apara… pe usi, aripi, oglinzi orice poate fi atins cu o alta usa. cumva mie pe dreapt aimi apar predominant, pe stanga am vreo 2, pe dreapta arata masina de parca m-o lovit un gard din lateral.

   La 3, dupa ce si-a facut repertoriul la iesirea mea din masina i-am zis ca data viitoare sa semnalizeze si manevra nu doar ca e prost.

  • RebounD11 de aia imi place cum au facut usile la Citroen Cactus.

  • Vecinu: tot urat arata Cactus 😆

 2. La 3, bouleanului ce nu-în convenea ? Ca doar erau locuri libere, în dreptul lui, gârlă. Își lua avânt de la 30 de metri ca sa parcheze ?

  • Pe dreapta lui erau pentru persoane cu handicap si pe stanga cele libere dupa Matizul auriu/galben erau rezervate pentru taxi.

   Avea alte locuri dar nu erau suficient de aproape de intrare… avantul probabil era din motive de cautare a unui loc in buza mallului.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!