Cănd se termină autostrada.

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 18

Surpriza de la capătul autostrăzii.

7 comentarii

 1. Nu te deranjează stergatoarele alea?

  • N-am mai dat click pe video-urile lui de mai bine de un an pentru ca mi se par banale/inutile. Am zis sa vad poate s-a schimbat ceva si ce sa vad, o masina defecta probabil de merg stergatoarele fara rost (sau autorul viseaza cai verzi pe pereti la volan) si un radar de parca ar fi ceva nou. Lame!

  • @alexnbc nu vrei sa vii sa-mi repari masina, vad ca te pricepi de minune la masini, expert din tastatura.
   @Mau chiar nu mi-e dor de romanii care si-au batut joc de mine 27 de ani incepand cu institutii si pana la orice om cu care ma intalneam pe strada.Nu intru in detalii dar totul e adevarat.Aici nu si-a batut nimeni joc de mine.

  • @alexnbc, eu am intrat de curiozitate sa-i vad filmuletul, dar stergatoarele alea se activeaza musai cand e nor afara si sterg parbrizul preventiv. Este optiune standard pe masini in tarile nordice 😉

  • @Steel asta cu optiuni standard si cum merg sisteme de safety pentru mine e ca si cum i-ai explica unui italian cum trebuie sa arate o pizza. For real? Cine te-a pacalit? Au incercat cei de la Toyota prin 2018 sa aduca ceva de genul pe piata conectand masinile cu modulul din masina la internet si sa porneasca stergatoarele in functie de vreme dar si alea erau fail mai tarziu au recunoscut ca nu sunt precise si ele merg doar cand ploua foarte tare, ceea ce fac acum si senzorii de ploaia la masinile vechi. Lasand la o parte acest aspect, de ce ar dezvolta un producator auto un sistem de stergere a parbrizului „preventiv” cum zici tu daca sunt doar nori si 0 picatori de apa? Stii ce face un stergator unui parbriz daca acesta este uscat efectiv uscat? Think!

 2. Mie mi se pare f greu sa fii departe de tara si mi se pare firesc sa vrei sa comunici prin orice mijloace, inclusiv un filmulet video, cu cei de acasa. Poate filmuletele par ….. insipide, incolore, inodore, dar dincolo de ele este o persoana careia ii este dor de noi, de romanii lui, de Romania lui. Eu sunt alaturi de lupimaudk si filmuletele sale. Indiferent cat de bine financiar o duci intr-o tara straina, dar sufleteste esti dezradacinat , este fff greu. Nimeni nu pleaca de prea mult bine din tara lui.

 3. Mie imi plac ale de pe bicicleta. Acolo se vede civilizatia..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!