It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mic poc când dă cu spatele în intersecție

Adăugat de Costin Moraru
Raportează ca șters! 93

Intersecția Dezrobirii cu Iuliu Maniu, vineri, 15.06.

Ne-am oprit după intersecție cu gândul că o să vrea să facem amiabilă. Deși îmi tot reproșa că e vina mea că nu am păstrat distanța, a zis că să facem totuși amiabilă, dar la el la birou unde putem sta jos să completăm foile. Biroul fiind în direcția în care mergeam inițial, am acceptat. Acolo au început iar cu „distanța” și el și copilotul (probabil fiica lui) și ziceau că la poliție mă scot pe mine vinovat, dar că mă ajută cumva făcând amiabila 😎 Nu am înțeles logica lor. M-am ridicat și am plecat.

M-am dus seara la politie și, din păcate, fusese și el mai devreme. După 4 ore de stat la coadă și încă o vizită scurtă ieri, omul are de plătit amendă.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/cand-spatele-intersectie/

11 comentarii

 1. adevarul este ca trebuia sa fi telepat iar distanta trebuia sa fie de cel putin 50 de metri

 2. Logica ăluia s-a vazut in intersectie, cand a efectuat manevra aia de mârlan.

 3. Andrei Ciocan

  +

 4. Ceapa Verde

  Felicitari pentru rabdare! Din nefericire sunt mii ca el, oameni care gresesc si nici macar nu realizeaza asta cand li se spune.

 5. cred ca nu o sa mai fac amiabile in viata mea – e un fel de a scapa repede pentru toti dementii – m a lovit in spate unul saptamana trecuta pe e70 in cornetu la trecerea de pietoni
  el avea o duba in care isi baga picioarele urgent si eu alerg de nebun de o saptamana sa ma cert cu euroins’ul
  macar plateste amenda si ramane pieton o perioada , ca oricum pierd timpul si imi mananc nervii

 6. Ce idiot, in loc sa recunoasca ca a gresit tot el e cu gura pe sus…am observat un trend ciudat mai nou, te intreaba cu nonsalanta daca nu ai vazut ce vrea sa faca, parandu-i-se normal sa il lasi sa greseasca, vina transferandu-se la cel care era in dreptul lui prin simpla neadaptare la situatie…

 7. Sfanta camera de bord exorcizeaza instant nesimtitii care incearca sa arunce pisica moarta in ograda vecinului. 😀
  Cata prostie si tupeu ii trebuie cuiva sa spuna ca este vina ta ca nu ai pastrat distanta cand el da inapoi fara sa se uite?

 8. Data viitoare sa ti de distanta bai! Minim 3 strazi si 2 curbe sa ai distanta, sa aiba batmanu loc :)))

 9. Nu sunt adeptul procesului verbal la Politie, in viata fiecare am gresit sau vom gresi, dar cand vezi gunoaiele care nu-si recunosc vina, care comenteaza, care te ameninta ca te scoate vinovat cu martori atunci se schimba problema. Astia nu trebuie iertati, te duci direct la Politie !!! Cu atat mai mult cand ai o camera de filmat (asta pana se mai ia in considerare filmarea).

  PS: chiar daca vinovatul si-a recunoscut vina incearca sa faci amiabila la cald.
  Daca trece cel putin o zi vinovatul se va da „ranit” si ar vrea sa para pagubit.
  „Nu lasa pe maine ce poti face astazi” dupa 24 ore de neprezentare la Politie ramai fara permis.

  • Ai dreptate. Pana si la un accident pe care l-am avut si am facut amiabila pe loc, individul vinovat a vrut sa se razgandeasca si nu a mai aparut la firma de asigurari pentru constatare. Atata ii duce mintea, pana la urma eu am fost despagubit si el probabil cercetat contraventional.

 10. Eu nu as mai fi pierdut timpul. As fi renuntat la ideea de amiabila din momentul in care a scos mainile pe geam sa te ia la intrebari. Ce sa mai spun daca a mai si insistat ulterior ca ar fi vina ta?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!