Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Când te uiți după primul…

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 42

…și apare al doilea.

 

Băile Tușnad.

15 comentarii

  • Timpul de reacție este unul normal pentru condițiile date. Autorul încă era atent la primul urs, nu se aștepta să apară și al doilea.
   Clipul este unul educativ, și încă unul foarte bun! Nu merită comentarii ca al tău!

 1. Ce util e când te avertizează în maghiară, că sunt urși în apropiere. Mulțumim comunității maghiare din România pentru spiritul civic 😂😂😂😂.

  • Într-o localitate unde 90% sunt maghiari e normal că încep în maghiară. Dacă erai atent, după ce soția, care era înspre băieți, a realizat că ei nu reacționează, a repetat și în română.

  • Ce prostie….😂😂😂. Sunteți niște cretini, fără supărare. Vorbiți dracu românește. Nu aveți nimic de pierdut. Sunteți născuți în România cu buletin de România. La ce vă ajută să vorbiți în maghiară? chiar nu înțeleg.

  • Am aprobat comentariul și acesta va fi ultimul meu răspuns în temă, fiindcă e un site despre trafic, clipul e despre trafic și urși, deci… Dacă nu înțelegi de ce vorbim în limba noastră maternă, problema e cu tine.

  • Fratele meu român, Perole, limba ta maternă este româna. Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar ești născut în România, atât tu, cât și părinții tăi. Știu, și eu regret în fiecare zi că am avut ne-norocul de a mă naște în România. Dar privește partea bună a lucrurilor, puteam fi născuți în Siria sau Africa. 😂😂

  • @Mihai89 In loc de a trage autorul de urechi ce limba a folosit in primul moment (a fost probabil un gest reflex) ar trebui apreciat gestul acestuia si a sotiei dansului de a avertiza trecatorii de prezenta ursilor in zona.

  • Doamne ferește.. Sunam la instituții specializate în domeniu să-i anunț că sunt urși printre blocuri, nu treceam pe lângă nici un om fără să-i spun de de pericolul urșilor. Îmi pare rău, dar nu laud pe nimeni pentru un gest firesc de omenie. E ceva normal. Trebuie să fii mai urs decât urșii din filmare ca să treci nepăsător 😂😂

  • @Mihai89 Foarte bine. Exact asa te rog sa procedezi data viitoare cand te intalnesti cu o situatie asemanatoare.

  • GeluCJ, mă îndoiesc că voi întâlni o situație asemănătoare aici unde locuiesc eu.. 😅.. Ideea e că oamenii le-ai invadat mediul lor natural sau i-au învățat prost dându-le de mâncare ca și cum ar fi niște câini, iar aceștia au devenit prea familiari cu oamenii. Noi suntem de vină în totalitate pentru ce se întâmplă cu urșii din România. Am văzut un clip pe Youtube cum un român își îndemna copilașul mic să se ducă să-i dea de mâncare unui urs sălbatic care ieșise din pădure. Genul ăsta de inconștiență are consecințe foarte grave. Plus că dacă îi ataca copilul, ursul trebuia vânat și omorât.

  • La Tușnad erau urși și acum 30-40 de ani, faptul că circulă în oraș nu e o noutate. E oarecum normal, localitatea fiind între două munți, într-o trecătoare/vale destul îngustă, unde Oltul trece printre Munții Bodocului (Ciomatu) și Harghita. E de fapt o stațiune în pădure, pe un culoar natural de migrare a animalelor. De aceea nu cred că se ia prea în serios un apel la 112. 🙂
   Am vorbit și cu alți oameni de acolo, urșii sunt prezenți în fiecare zi. Unii vorbeau despre acest lucru de frică, alții ca nimic deosebit. Totuși e bine să știi dacă sunt în apropiere să nu ai surprize, de aceea am avertizat băieții, care nu prea știu ce făceau la ora aceea, probabil veneau de la o petrecere. 😉

   Interesant în acest clip e că acum am văzut și eu urși pe acolo, și faptul că nu am observat al doilea (pui), fiindcă mă uitam la prima. Nu știu unde era ursoaica…

 2. Romania,.. safari style.
  bravo pentru atentie

 3. Fratele meu roman mihai nascut in anul revolutiei 89, am probabil aceleasi sentimente fata de romanii de etnie maghiara ca multi dintre romanii nostri, dar sa-i ceri unui om sa aiba o conversatie privata cu sotia, prietena in limba romana e de porc rau, putea sa vorbeasca si in pakistaneza sau swahili. Cine esti tu sa-i impui omului in ce limba sa gandeasca si sa se exprime si mai ales intr-un cadru PRIVAT !!!

 4. mihai89 sunt’sigur’ ca pe teritoriul altei tari se vorbeste doar limba acesteia.Revino-ti,asa e peste tot in lume.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.