8 comentarii

 1. Din cate vad nu a invatat nimic din experienta. A fost doar un mic si nesemnificativ obstacol care i-a incetinit depasirea cu cateva secunde.

 2. E plina țara de astfel de cretini cu BMW uri. Mai nou in categoria asta de cretini au apărut și Loganistii.

 3. O întrebare.. De ce clipesc stopurile atât de mult la frânare? Mulțumesc!

  • Ca sa fie mai vizibil pentru cei din spate ca masina franeaza brusc si puternic. Sistemul va deveni obligatoriu in Uniunea Europeana pe toate masinile noi incepand de anul urmator. Multi producatori auto au implementat sistemul asta in avans ca sa faca masinile mai sigure.

  • Mulțumesc pentru răspuns!

  • Nu este adevărat ce spui. Asistenta la frânarea de urgenta este obligatorie în EU din 2009. Ce spui tu ca este obligatoriu din 2020 este asistenta automata la frânare la viteze de pana la 60 km/h (practic mașina va frâna singura fără ajutor uman pana la 60 km/h și este o funcție f utila în oraș). Ce este în video este o exemplificare a modului de acțiune al asistentei de urgenta, un sistem pe care îl găsim pe toate auto, inclusiv toate modelele Dacia.

  • @edi10000 Nu ca ar conta, dar daca nu ma crezi, citeste direct la sursa pe site-ul Consiliului European: https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2019/03/29/eu-beefs-up-requirements-for-car-safety/
   Ce se vede in video se numeste Emergency Stop Signal. Iarasi, daca nu ma crezi, poti cauta pe youtube.
   Ce am gresit e data. Din pacate sistemul asta (si alte 10 care pot fi gasite pe site-ul Consiliului European) nu va fi obligatoriu incepand din anul urmator, ci abia din luna mai a anului 2022.

 4. Multe nu a invatat…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!