It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Capac de roata zburator

Adăugat de Julian314
34

La secunda 5 capacul celui de pe B1 sare in masca. Am cateva zgarieturi in urma impactului.

7 comentarii

 1. Pentru ce ai devansat tirul?

  • Julian314

   Pt. ca aveam 178km/h. Primul gand a fost sa franez usor si sa nu bruschez masina pt. ca nu stiam care sunt pagubele. Puteam sa am masca crapata sau capacul putea sa fie prins pe sub masina…

 2. Andrei Ciocan

  E cu plus.
  A depasit TIR – ul pentru ca daca frâna ( ca sa opreasca ) se interpunea intre TIR si cel cu capacul zburator, lucru nerecomandabil. Sau initial a spus omul ca nu s-a inâmplat nimic dupa care a reanalizat si a spus totusi sa se uite.

 3. Asta e nimic. 🙂 Sa zici mersi ca n-ai luat in plin o roata sarita de la unul de pe contrasens,sau sa te trezesti cu ditamai puntea spate desprinsa in mers de la camionul in spatele caruia mergi,asa cum se mai intampla pe la rusi.

 4. Andrei Ciocan

  Julian314 Cât ai spui ca aveai ? 178 ? Vezi ca treaba asta nu se accepta pe Trafictube. Incearca la concurenta…Daca stiam nu-ti mai dadeam +.

  • Julian314

   Ce nu se accepta pe trafictube? Poti sa detaliezi te rog? Eu cred ca sunt cateva lucruri de invatat din clipul de mai sus. Totusi se accepta clipurile unui “justitiar” care vorbeste singur in masina, care se opreste in trafic pt. a lua la intrebari femei si incepatori… si care taie clipurile exact cand urmeaza sa incalce codul rutier…

 5. @Julian314 Neplacuta intalnire cu OZN-ul rutier 🙁 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!