13 comentarii

 1. ei e barosani …adica gunoi uman.

 2. Daca de bunavoie nu vor sa inteleaga ca nu trebuie sa-si lase masina-n drum trebuie „convinsi” prin alte metode.
  +

 3. Daca s-ar putea face asta si cu aia care blocheaza locurile de parcare de domiciliu, ce bine ar fi…

 4. Dragut, dar totusi blocatul rotilor este ilegal.

  • Iveco Stralis

   Cat esti pe proprietatea Lidalului,e pefect legal.
   Ti-e greu sa mergi cu caruciorul pana la masina parcata corect? Hm

  • Mie nu. Si totusi hai sa facem totusi treaba asta legal. Crezi ca putem?
   Nu, nu este legal. Consulta un avocat.
   Ca sa nu mai zic ca prostia aia de caracatita de la LIDL o dai usor jos dezumfland roata…

  • doctor faust

   dragut, „Dar totusi” este pleonasm.
   blocatul rotilor e pseudo ilegal intr-o tara cu traditie in a avea legislatia croita pe calapodul javrelor de orice fel. de la aia de la nivel inalt pana la gainari. pentru ca intr-o tara putreda de coruptie, intr-o tara unde „cunosc pe cineva” e cea mai buna recomandar, nici legile sau regulile nu-i vor proteja sau avantaja pe oamenii cinstiti, de rand, si sunt multi, ci pe aia 2-3 zeci sau sute de jegosi. indiferent de domeniu, arie, nivel.

  • Vreun articol de lege, ceva? Nu zic nu, dar nu prea îmi vine a crede.

  • doctor faust

   pug – autorul commentului original considera ca „ilegal” un cumul de factori, dintr-un haos legislativ, referitor la auto pe proprietate publica, proprietate privata, diverse HCL, legi si regulamente proprii ale unor persoane juridice (cum ar fi un mall) practica instantelor e neunitara prin urmare, in functie de ce infigi la inaintare de la libertatea de miscare pana la regulamentul propriu pe o proprietate privata dar deschisa publicului rezultatul e un fel de loterie.
   greu de identificat un articol de lege. insa in egala masura nici ilegal nu e. doar ca, reiterand, practica nefiind unitara, pana la lamurirea chestiunii, chestiunea ramane incert nelamurita (joc de cuvinte intentionat)

  • Nu exista niciun regulament de proprietate privata care sa-mi imobilizeze mie bunul personal. Un regulament privat nu poate fi mai presus de lege, iar legea interzice imobilizarea de catre o persoana privata a unui bun. Doar autoritatile desemnate de stat pot sa faca asta. Terminati dracu cu bazaconiile si intrebati niste juristi sau avocati sa va explice, daca nu vreti sa intelegeti.

 5. adica tu nesimtit ma ceriti ca eu , la mine in curte, pun niste reguli pe care tu le incalci si ma iei cu „ILEGAL”?? BAH, VOI SUNTETI NEBUNI ???

  • Da, te iau cu ilegal pentru ca decat o autoritate investita de stat poate sa imobilizeze bunuri personale. Cititi dracu legile si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. NIMENI, dar NIMENI, in afara de o autoritate a statului, nu are dreptul sa se erijeze in faptuitor de drept! Vrei sa aplici legea? Suni la politie! Nu suntem jungla, suntem stat de drept, cu institutii, legislatie, etc…

 6. Sa zicem ca e la mintea cocosului ca ar fi ilegala dar dupa cum e codul rutier (care este prezent chiar si acest site, nu stiu daca este adus la zi sau nu) chiar sunt sanse mari sa se castige pe aceasta clauza ca na, blocare bla bla bla. Nu nene,nu trebui blocat roti, 2 stivuitoare in curte si puse la 1 mm de masina si lasate acolo 1-2 ore, doare mai rau la orgoliu comparativ cu 100 de lei amenda, dar da, mi se pare corect blocatul rotii si amenda de 500 de lei fara drept de apel.
  PS: daca unele baruri isi pot selecta clientela, super buticurile de ce nu si-o alege? A, cum se rezolva aceasta treaba? Simplu, parchezi stramb, paza vede masina, se da anunt prin boxe: proprietarul masinii xxyyzzz tocmai ai fost lovit de o masina in parcare. Cand ajunge la parcare surpriza, masina este intreaga si i se explica: va rugam frumos sa parasiti incinta. Da stiu, vise umede in continuare ca na, se pierd clienti dar daca s-ar merge la unison toti buticarii straini nu am vedea aceste zdrente in trafic. Pestele de la cap se-npute

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!