Care sunt diferentele ?!

Adăugat de Annonimu
Raportează ca șters! 33

Oare cand o sa se educe toti biciclistii?
Ce ma doare?
R: din cauza lor suferim toti biciclistii care respectam regulile… toti participantii la trafic ne catalogheaza ca fiind nebuni si nu primim respect in trafic…

PS: si eu sunt biciclist …

Ce mai caută lumea:
 • piTa sudului instructiuni pietoni

9 comentarii

 1. zilele trecute la piata sudului vreo 5-6 pusti pe biciclete pe trecerea de pietoni cum trecea unu cum se lansa urmatorul.
  2 i-am rabdat la al 3-lea am infipt mana in claxon de era sa cada de pe bicicleta, restul au sarit de pe bicicleta si au traversat normal.

  din puctul meu de vedere daca e pe sa insemana ca nu e pieton ci vehicul aflat neregulamentat in traversarea drumului public.
  daca un astfel de biciclist este „accidentat” pe trecerea de pietoni legal este vinovat.

  • da normal ca e el vinovat… doar ca eu sunt biciclist … imi doresc sa primesc repect in trafic… dar vad ca unii biciclisti ii doare in cot de legislatie … si ne pateaza respectul…la cei care respecta normele de legislatie…

  • Ai dreptate dar e greu de dovedit in cazul in care ai calcat intr-un biciclist …

 2. Nu mi se pare ca a incurcat ca s-a urcat pe bicicleta.

  Si pe mine ma calca pe nervi cand vine un biciclist in viteza si asteapta sa ii pot acorda prioritate atunci cand el traverseaza calare, dar totusi intr-o situatie de genul asta nu face decat sa treaca mai repede. Care ar fi avantajul sa traverseze pe jos cat timp s-a asigurat si a asteptat sa poata traversa in siguranta?
  Eu zic ca e o diferenta intre ce a facut asta aici si un biciclist care trece pe rosu etc.

  Mai degraba e problema ca a luat-o pe contrasens la final. Eu nu ma pot oftica pe unul care se asigura si pe urma grabeste traversarea.

  • si daca cade de pe bicicleta, da cu capu de capota ta si zice ca ai dat tu peste el.. ce faci? il „platesti” de nou, nu?

   daca vrea sa traverseze strada pe bicicleta sa o faca ca un vehicul: unde are voie, sa se incadreze corespunzator, sa semnalizeze, sa se asigure si sa faca manevrea ca la carte.

  • arg, dacă merge pe lângă bicicletă, cade și dă cu capul de capota și zice că ai dat tu peste el, ce faci?

  • ii dau cu inregistrarea „in cap”.

 3. ii dau cu inregistrarea „in cap”.

 4. Și când crezi că le-ai auzit pe toate, mai afli una. Asta cu datul cu capul de capotă face parte dintre ele…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!