13 comentarii

 1. 1:11 Ninja ! Si zevzecii opriti pe trecere.
  Ar fi una … dar haterii cred ca s-au prims si au actionat deja, sa le crape DHCP-ul in chinuri de ARP flood.

 2. @Ursule – mi se falfaie de hateri 🙂 Eu imi vad de treaba mea. Cand e cazul, am facut apel la staff-ul mare al TT si respectivii au zburat ca useri pentru limbaj suburban. Le-a mai ramas doar posibilitatea sa dea minusuri ca anonimi. Nu ma intereseaza, isi pierd timpul lor si pana la urma se vor plictisi. Sau nu, dar nu conteaza. 🙂

 3. Unanimitatea e suspecta. Libertatea de expresie e garantat cat ramane in limita bunului simt..

  Despre prietenii mei de la Locala S3, doar de bine. Cu cei de la S1 am vazut accidente. Cu ei, inca nu.

 4. Un minus e din partea mea. Initial am vizionat filmuletul fara sonor si am tras concluzia ca i-ai injurat pe aia de la politia locala fiindca mergeau cu viteza redusa. Ulterior, cu sonor, ”am vazut” motivul.
  Clipul e de „plus” n-am ce sa-i reprosez. Poti modifica daca vrei.

 5. @vasco – neh… Poate e si vina mea – am fost prea econom in descriere, ziceam ca unele lucruri sunt evidente. Nu tin cont de minusuri sau plusuri, decat daca ies din distributia Gauss 🙂

 6. Eu consider politia locala a oricarui sector o spalare de bani,sunt cea mai inutila institutie,politisti comunitari sunt o specie prost crescuta si needucata(probabil ca nu toti),aplica legea incalcand-o chiar ei,asta sa zicem ca nu ar fi bai,ma deranjeaza cand aplica legea pt o anumita clasa de oameni,iar pt altii se fac ca nu vad…
  +

 7. @AGENTUL – pe mine nu neaparat calitatea de politist care face nu stiu ce m-a uimit. Ci ignoranta soferului aluia, in simpla lui calitate de sofer. E sinucigas sa circuli pe ceata fara stopuri.

 8. Nu tin cu taximetristii insa de ce s-ar uita in spate cand franeaza… Poate avea ceva in fata . Nu cred ca puteai vedea din spate motivul franarii….. De asta este distanta de siguranta…. .la restul nu am ce comenta insa la faza aia ai dat cu batul in balta

 9. @tzopel – nu neaparat taximetristul era subiectul fazei, ci cel care putin mai incolo a iesit brusc din coloana in fata mea fara sa se asigure si, important pentru mine, fara sa semnalizeze. Nu-i bai mare, pentru intotdeauna ma astept sa-mi sara vreunul in fata in pozitia aia si sunt cu ochii pe toti din coloana pe langa care trec. Dar a fost o manevra periculoasa, pentru ca in zona viteza permisa e de 60 km/h.

  Oricum, din cate vezi in film, n-am inteles de ce taxiul a franat brusc, n-avea nimic in fata, prima masina era destul de departe in fata lui. Nu m-a luat prin surprindere, dar tot a trebuit sa-l eschivez din scurt. Si da, bineintes ca nu e obligatoriu sa te uiti in spate cand franezi, dar nu strica sa faci asta daca vrei sa scapi de zilele petrecute prin service, chiar daca pe asigurarea si pe banii altuia 🙂

 10. traficsgh

  La 2:15 mașina care ți-a ieșit în față avea cedează sau stop? Că în clip nu se vede că ar avea, și în cazul acesta are prioritate de dreapta.

 11. Cred ca voi re-edita mai tarziu cateva din faze, plus altele, intr-o alta cheie, cea a conducerii preventive. Cu explicatii mai detaliate. Nu m-am facut prea bine inteles. Voiam sa va arat „tipare” de situatii periculoase si cam cum inteleg eu sa le anticipez si sa le evit, dar se pare ca n-a iesit chiar atat de bine acum ce aveam eu in minte.

 12. @traficsgh – e „circuit” de zona parcare in hypermarket 🙂 Cei care ies din locurile de parcare, din lateral, si se angajeaza sa intre pe aleile principale de acces au cedeaza trecerea, cu semnul corespunzator de circulatie cu tot. Inclusiv marcaj, pe asfalt.

  Carefour Colentina, Bucuresti, acolo e locul. Dar e la fel oriunde in tara asta si oriunde in lume,in parcarile supraterane sau subterane. Sunt si exceptii, uneori, la iesirea din subteran in rampa, dar nu e cazul aici.

 13. @Kor … mai „meserias”. 0:20 Avea totusi niste lumini functionale, cele de semnalizare 😀 Cine spunea ca un claxon (bine folosit) nu poate ajuta la evitarea unei situatii periculoasa? La 1:01 tipul s-ar fi dus inainte fara nicio greata. 2:20-2:35 Haos!
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.