It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

12 comentarii

 1. psychobyte

  Tind sa cred ca BMW Bulgaria e mai jegos ca BMW Ilfov ca tot ziceai ca nimic nu e mai.. parerea mea. 🙂

 2. bibycu2014

  apai da, toti niste idioti !

 3. @Kor: O mica dilema: la min. 4:29, marcajul de pe asflat este obligatoriu inainte, dar tu ai virat dreapta. Nu prea te vad comitand greseli din astea, dar poate imi scapa mie ceva.
  Bun clip!

 4. @anukoi – sagetile preliminarii de dinainte de incadrarea la semafor sunt pre-marcaje: informative. Abia dupa ce am la stanga si la dreapta linii continue, unde e un alt rand se sageti, abia atunci n-am voie sa ies din banda si trebuie sa urmez strict sagetile. Dar acolo unde eram eu, in acea pozitie, sagetile sunt inca informative. Tocmai ca ma anunta ca, daca ajung la semafor, pe banda aia, nu mai am voie sa fac dreapta dupa. Dar inainte de semafor am acea bretea. Numai pe acolo pot intra ca sa fac dreapta, pe Traian. De altfel pe acea bretea se intra numai pe unde am intrat eu, dar nu se iese pe acolo, pentru ca nu ai unde sa iesi.

  • OK! Multumesc pentru explicatii, banuiam ca trebuie sa urmeze o intersectie pentru ca altfel nu-si aveau rostul.

 5. EU nu inteleg cum aveti rabdare dupa astia care va taie calea sau care va stramtoresc pana ii lasati pe banda. Si daca stiu ca blochez circulatia da nu-l las daca vad ca e nesimtit si ma calareste. Sa-mi zgarie masina ca nu-mi pasa. Se vopseste.

  Site-ul asta ma face sa ma reapuc de fumat.

 6. AlexCJ – eu sunt chiar ultimul exemplu de toleranta blegoasa din tot TT-ul. Nici gand 🙂 Ba chiar am fost acuzat de multe ori ca sunt prea intransingent. Daca am pozitie, de obicei nu-i las. A iesit si cu scantei, uneori. Dar daca geometria spatiului si fizica miscarii corpurilor nu-mi permit sa-i impiedic, sunt precaut, si prefer sa ii feresc pe ceilalti participanti la trafic, care n-au nicio vina. Nu caut coliziunile, chiar daca as fi indreptatit s-o fac. Mai e si grija fata de pasageri, atunci cand ii am in masina. Daca se intampla, dar s-a intamplat doar o data sau de doua ori, altii intra in mine, de prosti ce sunt, nu eu in ei.. 🙂

 7. @Kor 0:34 Aceea a fost … o masina cu soferul la volan 😀 2:11 Decis tipul. Nicio reactie la claxon, piciorul pe pedala, las’ ca te feresc altii 🙁
  +

 8. Gelu, la 0:34 eu am fost credulul. Trebuia sa-mi sara in ochi pozitia masinii lipite de bordura. Dar cand am vazut ca exista o entitate intre volan si scaun, am zis ca omul o fi ajuns cumva acolo, dar da sa plece si asteapta la semafor. Ca nu semnaliza, n-am mai luat in considerare, la cat de putin semnalizeaza unii scimbarea de directie in ziua de azi.

  Raman, in continuare, siderat de seninatatea cu care unii isi parcheaza masinile in pozitii similare – fix sub semafor, blocand o banda, impiedicand si asigurarea altor soferi, eventual, daca se poate (si dupa cum vazi, se poate) pe strazi foarte, foarte circulate: acolo e zona 0 a Bucurestilor.

 9. La ala de la 0.34 as fi bagat mana in claxon cand a deschis portiera, de nu apuca sa dea ambele picioare jos din masina. Tu l-ai claxonat scurt dupa ce era deja departe de masina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!