Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Care-i recordul…

Adăugat de stai-acolo
Raportează ca șters! 308

27 comentarii

 1. waaai ce era sal spulbere:O … da si pietonii astia is nebuni pe unde traverseaza… baai deci cand am vazut cum vine ala cu bmw-u am zis ca gata!… Fiti bai atenti pe drum ca nui de joaca(soferi,pietoni,biciclisti etc… valabil pentru toata lumea!)

 2. wtf ? are ochii la spate ? de unde a stiut ca vine ? si dc sa intors ? cineva ii vrea raul.

 3. Si totusi… de ce naiba sa intors in fuga… era pe b2 si bmw-u venea pe b1…. daca mergea spre axu drumului nu patea nimic si era si mai aproape… oricum nu avea voie dar … mai rau faci daca alergi…
  @DTS pai probabil cel cu bmw-ul a ambalat motorul si se auzea tare… nu stiu ce sa zic…. e ciudata faza…

 4. Asta o fi calcat in ceva la cat noroc a avut.

 5. Ursul Grizonat

  Close call. Se tocise Coasa si era plecata Cucoana, astfel vedeam „Zboara, Basca, zboara !”.

 6. O data mai scapi, a doua oara insa poate deveni problematic 🙁

 7. @GeluCJ: din pacate unii scapa de prea multe ori… altfel populatia Romaniei (sau altor state) ar fi mult mai mica.

 8. Ciudat ca s-a intors. Am observat ca in situatii limita pietonii sau intepenesc pe loc sau inainteaza. Ca si conduita preventiva ziceam ca daca voi fi pus in situatia sa surprind un pieton care-mi iese brusc in fata intotdeauna sa virez in partea din care vine el. Asta in ideea ca el fiind speriat nu are reactia de a se intoarce.

 9. @valdo Reactia omului surprins intr-o astfel de situatie este imprevizibila: poate fugi mai departe, ingheta pe loc sau sa fuga inapoi ca si aici. Mai bine sa nu ajungi sa trebuiasca sa tragi lozul 🙁

 10. Si totusi se meritau amandoi taranii. Pietonul ca e tampit si bmw-istul deoarece: 1. becuri functionale 0 2. viteza 1

 11. Știu că o să fiu înjurat, dar siguranța rutieră e o responsabilitate socială, adică dacă-l spulbera eu văd o culpă morală și la BMW. O să ai mereu copii pe stradă, bețivani, babe zăpacite, nu poți să-i dai așa talpă prin oraș… chiar dacă codul rutier te acoperă.

  Prevederea aia „pietonii care traversează prin loc nepermis poartă întreaga vină…” nu știu să mai existe în vre-un cod rutier străin. Chiar să n-aibe nici o importanță dacă mergeai cu 90 prin oraș ?

 12. Nu trebuie sa fii injurat deloc,e clar ca „nu poți să-i dai așa talpă prin oraș…”.
  In cazul de fata daca soferul e atent la ce e in fata si circula cu o viteza normala pentru oras, ar trebui sa fie in stare sa franeze complet pana in pieton, nu numai sa evite in ultim moment. Nu vreau sa ii aproximez viteza dar fata de loganul dinaintea lui parca e cam mare diferenta de viteza. Fii sigur ca daca exista un video care sa demontreze cat de cat, ca viteza de deplasare a fost mai mare decat „normal” si poate din cauza asta nu a putut fi evitat un accident, nu cred ca ar mai fi absoluta fraza cu „pietonii care traversează prin loc nepermis poartă întreaga vină”.

  Mai rau cand circuli incet si cade unu pe tine sau:
  http://www.youtube.com/watch?v=3tB8CZUl0vc

  BullBar, stii ca la noi totul depinde de cine ancheteaza, avocati, judecatori.

 13. pinguinu nuclear

  era sa bata recordul la aruncatul cu pantoful din picior. BUF! si zboara pantoful…

 14. @BullBar

  Daca citezi numai ce-ti aduci aminte, e normal sa fii contrariat.

  Art. 72, O.U.G. nr.195/2002
  (4) Pietonii surprinşi şi accidentaţi ca urmare a traversării prin locuri nepermise, la culoarea roşie a semaforului destinat acestora sau nerespectării altor obligaţii stabilite de normele rutiere poartă întreaga răspundere a accidentării lor, în condiţiile în care conducătorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulaţia prin acel sector.

  Observi ultima parte, da? Deci are importanta.
  Exista o multime de cazuri de culpa comuna si pedepse pt. soferi dupa ce au accidentat pe cineva care traversa prin loc nepermis, daca au incalcat si ei la randul lor anumite prevederi, in special regimul de viteza.
  Si este cat se poate de normal!

  @ABC
  Nu trebuie sa fie niciun video. Viteza nu se stabileste dupa un film. In accidentele cu victime se fac masuratori si expertize. Sunt anumite calcule dupa care se stabileste viteza.

 15. Dadi, aici e vb de video ca atat avem.
  Si totusi cum stabilesti viteza aproximativa daca soferul nu franeaza imediat sau deloc si se opreste mai tarziu. Si nici pietonul nu e aruncat la x10 metri?

 16. @ABC

  Nu se stabileste doar dupa urmele de franare. Sunt o multime de accidente unde nu exista franare. Nu stiu detalii exacte. Cert este ca se stabileste.
  Poate @Cu pluta sunt dus stie mai multe detalii. Sunt anumite calcule, dupa forta de impact… si alte minuni.

 17. Mulțumesc de completare Dadi, era necesară. Ok, deci era și BMW-istul vinovat, cu condiția să poți proba viteza dublă față de Logan.

  Pe de altă parte aici e România. Judecătoarea Elena Turcu, prinsă beată rangă la volan cu alcoolemie de 1g/L, a fost achitată pe motiv că alcoolemia s-a determinat prin metoda clasică (perfect legală), în condițiile în care exista un ordin de ministru care dispunea utilizarea truselor standardizate, care nu ajunseseră încă la unitatea unde i s-a determinat alcoolemia. Procurorul a declarat că „fapta nu există”.

  Gaura făcută de cap în bara de protecție pare extrem de ușor de atacat pe principiul „in dubio pro reo”. Adică trebuie să demonstrezi fără putință de tăgadă că asemenea efecte nu se puteau petrece la viteză legală.

 18. Si ce credeti, cat de curand o sa mai treaca asta cu palarie prin locuri neregulamentare? 🙂

 19. asta-i tentativa de sinucidere! cum poti sa-l feresti daca el alearga pe drum in toate directiile de parca ar fi la el in sufragerie?

 20. andrei_bv

  si-o fi adus aminte ca a uitat gazu’ pornit…

 21. @mccdrive
  cam 30 de secunde.
  Adevarat, alea 30 de secunde le-a petrecut cu ochii in zare, dupa bmw. dar si-a revenit repede. Chiar si fizic, uite-l ce sprinten e 🙂
  http://youtu.be/AbTHp2jRtVI

 22. @stai-acolo 😆 Atunci nu o sa ii plang de mila…

 23. Daca era din rusia,era sigur punct ochit punct lovit 😀
  +

 24. @Bullbar – Talpa sau nu , limita in oras este de 50 – 60 km/h , nu ? Cel ce traverseaza prin loc nepermis este un retardat, bolnav psihic sau cine stie ca se baga fara sa se asigure , si ca prostu se mai intoarce ca o oaie pierduta din turma inapoi , iar cel cu bmw , felicitari pentru reflexe … Poate e reincarnarea lui Gyorgy Traveze

 25. Încontestabil ăla e un dilimac, dacă e lovit își ia pedeapsa cu vârf și îndesat.

  Dar ce e mai ușor pentru noi ca societate: să vindecăm toți bolnavii psihici și senilii, să ținem toți copiii sub cheie, sau să stimulăm șoferii să-i ferească dacă apar pe stradă ? Adică atunci când apeși pedala trebuie să reflectezi: dar dacă îmi sare un idiot acum în față ? Măcar să fii atent dacă nu reduci viteza – nu să te complaci că ai prioritate și deci nici o responsabilitate față de societatea care ți-a conferit acea prioritate.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.