Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Din caruciorul de cumparaturi. 4danton :D

Adăugat de AugustinTM
Raportează ca șters! 41

Recomand 1080p.

Parca contine limbaj vulgar.

Pentru danton cu dedicatie deoarece stiu ca nu-i plac clip-urile foarte „lungi„. Sper ca nu e suparare :D, nu am pus acest clip doar ca sa fiu arogant, dar mi-am amitit de tine la 20 sec. de clip.

Autorul, autoarea parcarii, ii doresc toate cele bune, mai exact ceva de genul, deoarece a dat dovada ca e un/o JAVRETA ordinara !!!! Mai exact: https://www.youtube.com/watch?v=LotLZaDPbXQ

Mai 2 persoane au trecut pe langa el si au inceput sa rada dand din cap cat de incult poti fi, DESI totusi nu a incurcat pe nimeni. E vorba de bun simt. Sau poate nici nu si-a dat seama ce a facut.

Asa ca pt. haterii care spun ca si-au pierdut 20 sec. din viata lor pt. o parcare total penibila, sa ma tzuce in FOS !!!!

8 comentarii

 1. Nu asa se scrie „fasz” 😀

 2. La inceput am crezut ca o sa faci niste drifturi cu caruciorul de cumparaturi 😛
  + pentru film si pentru ca nu ii suport pe nesimtitii aroganti care se cred mai presus de noi, restul lumii, muritorii, etc.
  P.S. Probabil ca cel care a parcat acolo avea nevoie de un spatiu foarte mare pentru a executa manevra in siguranta… stie sa parcheze doar daca e parcarea goala si, chiar si atunci, o face prost. 😀

  • Nu stiu de ce, dar la tine m-am gandit in momentul cand am decis sa-l fac vedeta pe TT =)) Ma refer la lungimea clip-ului.
   Si da, sincer cea mai mare ciuda o am pe cei care parcheaza ca BALEGA si mai ales pe cei care parcheaza pe locul de handicapati, dar defapt ei nu au nicio problema…. decat cu fabricarea capului.

 3. @AugustinTM Ha-ha, funny. Initial am crezut ca glumesti cu titlul, dar chiar e pe bune 😆
  Dap, in fiecare zi vedem tot felul de ciudatenii/ciudati in trafic … sau in parcare 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.