It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Si-o cam merita ala cu Opelu.

 2. S-a enervat ala mic de 1.4 ? :)))

 3. Un mare idiot ala cu renault-ul. Gradul de periculozitate al situatiei a fost marit insa de buhaiul cu astra care a accelerat cind a vazut ce voia sa faca cel cu megane-ul. In loc sa calce frina el a calcat acceleratia, chiar daca locul era strimt, probabil putin peste doua lungimi de masina, sa il micsorezi voluntar si mai mult cind un grabit dintr-asta vrea sa-l foloseasca nu e absolut deloc in regula.

 4. furia rosie turbo

  Distanta dintre vehicule(ma refer si la autorul filmului) ….. ,semnalizarea intentiei cel putin ……. ,frana dupa incheiera depasirii…..,nu depasim daca prin manevra executata punem in pericol ceilalti participanti la trafic………,Nici un pic de preventie.Doamne cu cine trebuie sa impartim strazile.Unii isi merita soarta cand se duc in pom.

 5. @Mituc – Te referi la renault ca logan? In clip avem asa: un logan cu 1.2 neros, un astra f pe stanga adormit pe b2 si un astra g pe dreapta.
  Cel mai cretin dintre toti mi se pare soferul de astra f care accelereaza in ciuda ca vai doamne…
  Cat despre autor, lasa nitica mai mare distanta intre masini.

 6. @NavetaTube , ce-ti mai place sa mergi lipit de cel din fata ca mucii de ghiuveta. Daca cel cu Opelul frana brusc si cel cu Loganul facea la fel, cu siguranta acum erai bun de plata pentru lovitura din spate.

 7. galadragos

  iar chestia cu distanta dintre autovehicule.

  mergeti cu ruleta la fiecare deplasare cu masina?

  unde scrie in lege catri metri trebuie sa lasi fata de cel din fata ta? si cum ii masori?

 8. NavetaTube

  Art. 48
  Conducatorul de vehicul trebuie sa respecte regimul legal de viteza si sa o adapteze in functie de conditiile de drum, astfel incat sa poata efectua orice manevra in conditii de siguranta.

  Art. 51
  Conducatorul unui vehicul care circula in spatele altuia are obligatia de a pastra o distanta suficienta fata de acesta, pentru evitarea coliziunii.

  Pe raspundere personale, nu scrie in lege cat trebuie sa lasi.
  La viteza de 60 …

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!