It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cascati ochii pe intuneric

Adăugat de Ameriknu
Raportează ca șters! 41

Cascati ochii pe intuneric, special lasat fara nici o referinta la pietoni sau conducatori auto, fiind valabil pentru toti.

Nu este nimic senzational si, in cazul meu, nici macar pentru ridicat putintel pulsul. Este doar o situatie din care ar fi putut rezulta ceva neplacut pentru ambii participanti.

Mentionez ca am stat sa ma gandesc daca sa incarc sau nu acest filmulet, dar am zis ca merita pus pentru valoarea educativa a site-ului. Daca multi sunteti experimentati si considerati ca nu puteti fi luati pe nepregatite, atunci va rog sa treceti la un alt (gen de) filmulet.

7 comentarii

 1. mergeti cu atentie pe alei, ca si jumatatea aia de metru de trotuar e folosita ca parcare… stiu zona, prefer sa ocolesc pe la semafor

 2. @florin
  Acum nu mergeau semafoarele in zona si a fost o mare, mare, mare aglomeratie. D-aia am taiat-o printre blocuri.

 3. Asa e in municipiul Bacau mai tot timpul, ca sa nu mai zic printre blocuri… noroc cu oamenii care mai deschid ferestrele si lumineaza stradutele ca altfel… 🙂

  +

 4. Ursul Grizonat

  Zunt multe zone „cu alei” care ar trebui etichetate ca zona rezidential limita 30 si de lene sau prostie nu fac. Cine ? Cei obligati sa constate ca e nevoie.
  La astia parcati d emare minune incerc sa le spun ca aleea are o latime care sa permita intrarea masinilor de interventie.

 5. @Ursul Grizonat
  In cazul de fata nu stiu cat ar ajuta cateva indicatoare de zona rezidentiala.
  Mai repede se monteaza niste limitatoare d-alea de viteza, care ar fi de preferat sa nu dispara dupa prima zapada cand vine Vanghelie cu Bobcat-urile printre blocuri. 🙂

 6. @Ameriknu

  Vezi cum faci cu un pic de scandal la firma de asigurari ori vreo plangere la CSA. Au mai fost oameni in situatia ta carora li s-au dat banii inapoi.

  Ordinul CSA 14/2011

  Art. 72
  (2) În cazul înstrăinării/radierii vehiculului asigurat, stabilirea noii clase de bonus-malus pentru un vehicul nou-dobândit se face pornind de la clasa bonus-malus de care asiguratul a beneficiat anterior.

  Ti-am scris si la clipul la care am discutat, dar probabil nu esti abonat la comentarii.

 7. Nu sunt abonat la comentarii. 🙂
  O sa ma uit pe asigurarea veche sa vad clasa si apoi ma interesez. Dar sa vad daca nu cumva e mai mare daraua decat ocaua. 😛

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!