It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De cât spaţiu are nevoie un camion pentru a face dreapta

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 135

Eu mă uit ingrozit uneori la idioţii care presează ei la TIR să nu carecumva să fie luaţi de proşti. Şi săracul şofer de tir ar putea lăsa un pic frâna şi şterge toată capota autoturismului cu remorca.

Ce mai caută lumea:
 • mersul cu spatele cu tirul
 • mersul inapoi cu tirul
 • viraje camion

12 comentarii

 1. +1 pentru fluierat 😀

 2. Asa, unde-i problema ?

 3. Video-ul asta nu prezinta ceva ce s-a intamplat, ci cum sa actionezi in caz de asa ceva. Multi bizoni nu stiu ca raza de bracaj a unui camion (asta nu era TIR) esta mare, iar al unui TIR, este si mai mare. Asta e valabil si la autobuzele pe care le intalnim cu totii in oras. De la mine ai un +

 4. Şi mai avea şi un biciclist care se băga pe lângă el.

  Urât! Un şofer adevărat îi dădea claxoane şi-l înjura!

 5. Ce-i drept, nici benzile astea nu mai sunt ce-au fost o dată.

 6. +

  XDYE,
  „Multi bizoni nu stiu ca raza de bracaj a unui camion (asta nu era TIR) esta mare, iar al unui TIR, este si mai mare.”

  Cei doi termeni nu se exclud reciproc. TIR-ul nu e o marca de vehicul. Un vehicul de mare tonaj nu trebuie sa aiba neaparat specificatia TIR, care este de fapt acronim pentru Transport International Rutier.

  Deci un camion poate fi T.I.R.!!

 7. in cazul de fata acest autocamion nu respecta normele TIR. dar deja ajungem in detalii irelevante.

  corect, tre sa lasi spatiu, dar de prea multe ori, prea multi participanti la trafic au fost „impinsi” sau fortati la manevre aiurea de lipsa de atentie a soferilor de astfel de autovehicule. ei, soferii profesionisti ar trebui sa rfeprezinte un standard de calitate in mersul pe drmurile publice, dar de fapt eu ai degenerat un trend in marlanie si mojicism, tupeu, nesimtire, etc…
  nu zic toti, ci de fapt unii care nu au fost pedepsiti corespunzator de colegii de breasla si autoritati. ei care sunteaza legile numai sa duca marfa cat mai repede sa ia alta si sa faca alti bani si tot asa…fortand nota pe drumurile publice ei cand produc accidente, sunt devastatoare.
  si cand vezi putzoi de 23 de ani in spatele unui volan de utilaj greu stai si iti doresti un hovercraft sau ceva sa te duca cat mai departe de respectiva categorie.
  si stau sa ma intreb, din moment ce trenurile sunt mai rentabile pt distante lungi, de ce oare se mai folosesc tir-urile pe distante lungi. bine intrebarea e retorica ca doar stim deja ca tre sa pape o paine toata industria care ar disparea daca s-ar trece pe feroviare sau maritime

 8. Daca te uiti cu atentie mare atentie pe sub camion catre bordura se vede un biciclist.

 9. Ce retarzi… cum dracu pui giratoriu la 10m de calea ferata??? Daca se blocheaza giratoriu si ramai blocat pe calea ferata???

 10. hazbizarai

  Marco, m-a durut operaţia după ce am citit ce-ai scris. Dacă tu reuşeşti să blochezi un giratoriu, eu îl înrept cu ciocanul şi-l beau, ‘tu-i căţaua-n c…aripă!

 11. marco, te uiti la clipul meu anterior şi ai să vezi că nu se blochează, că sunt semnalizate cum trebuie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!