Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Cate vehicule avem voie sa depasim?

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 24

Un film scurt, cu o situatie destul de comuna intalnita din ce in ce mai des si pe drumurile noastre: un sir de biciclisti care ruleaza regulamentar langa marginea din dreapta a drumului.
Cati biciclisti (vehicule) avem voie sa depasim? 😉

Fundal sonor: Xomu – Last Dance.
Music provided by FreeMusicWave – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UC4wUSUO1aZ_NyibCqIjpt0g

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/cate-vehicule-avem-voie-depasim/

6 comentarii

 1. atat timp cat ai vizibilitate si un spatiu in care stii ca te vei replia, nu vad o problema in a depasi cati ai nevoie… bicicletele folosite corect, si un sofer responsabil ridica un minim de pericole.
  problema e ca avem prea multi soferi care intra in depasirea unei coloane fara prea multa vizibilitate, fara sa vada ca deschizatorul de coloana e incadrat si semnalizeaza un viraj, fara sa aprecieze ca va incepe sector de drum cu depasirea interzisa si, cel mai grav dpmdv, nu a identificat la intrarea in depasire si locul/pozitia in care se va replia in coloana… astia sunt soferii iresponsabili care provoaca accidente si care au impresia ca ei au drepturi, cei depasiti doar obligatii gen sa-i faca loc, iar cei de pe contrasens sa franaze/traga dreapta. Oricine nu le permite asta, e nesimtit/necivilizat… in niciun caz ei
  LE: tu procedezi corect, calm si gandindu-te la siguranta rutiera si integritatea fizica a unui mai neprotejat… prea multi altii pornesc de la mentalitatea de ce sunt biciclete pe drumul MEU, de ce sa merg EU cu viteza redusa 1-2 minute, depasesc la 30cm pentru ca ma grabesc, nu conteaza riscul de a-l sau a ma acrosa la cea mai mica deviere.

  • florin Ai dreptate si-am dat acest exemplu pentru ca atunci a fost vorba de niste biciclisti, dar in general pot fi intalnite si alte tipuri de vehicule sau autovehicule, iar regulile raman aceleasi 🙂
   P.S. Poate mai multi soferi ar trebui sa schimbe din cand in cand volanul cu un ghidon si-atunci ar realiza mai bine ce inseamna sa treaca in viteza si prea aproape o masina de ei sau sa semnalizeze un viraj la stanga si sa fie depasiti prin stanga de catre cineva cu motorul turat etc. 🙁

 2. Nu exista un numar limita de vehicule, daca depasirea este permisa, ai vizibilitate si nu vin masini din sensul opus…go for it!
  O singura mentiune: acei biciclisti trebuiau in intersectia de la 1:25 sa se opreasca si sa acorde prioritate masinilor care veneau pe drumul prioritar…nu sa se strecoare pe margine „pentru ca pot” 😉

  • @Nadgob De acord, asa fel am zis si eu de multe ori pana acum 🙂
   Daca depasirea este permisa si se respecta regulile ce o privesc, nu exista vreo limitare legala la a depasi numai un singur vehicul la un moment dat. Insa se pare ca parerile sunt cam impartite, unii asa cred, iar uneori chiar o instanta de judecata competenta (?) poate sa ne ofere cate-o neplacuta surpriza.

 3. Cate poti fara a face carmageddon

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.