Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

7 comentarii

 1. Youtube ID e de 11 caractere dupa „v=” pana la capatul link-ului sau in cazul tau pana la primul „&”.

  Nu uita de tag-uri/etichete si de butonul de previzualizare/examinare sa vezi cum arata inainte de publicare.

  Long time, no practice ai mai uitat cum se face 🙂

 2. Grea prima faza. Si destul de departe de trecerea de pietoni, in caz ca acolo a fost accidentul, deci a avut viteza foarte mare ala pentru acea zona. Trist.

 3. La ultima faza nu se vede nimic. Aburita lentila?
  La intersectia Decebal cu Calea Aradului, nu prea avea autobuzul ce sa faca, caci altfel astepta pana la noapte sa treaca, mai ales acum ca nu se circula prin centru, iar la noi e plin de treceri nesemaforizate puse tampit prin tot orasul (ex. piata rogerius, decebal cu aradului etc.).

  • Trecerile ca trecerile, dar au desfiintat semafoarele de la primarie si nu cumva sa puna cu bumb. Mai nou daca nu am pieton foarte aproape de banda ma duc in treaba mea fara sa mai astept. Ieri am muscat-o pana au trecut valurile de oameni mai rau decat la cimitir.

  • Nu am pus eu sa fie asa sa nu mi se vada fata:), am luad un bolovan de pe sensul lor de mers si l-am aruncat in cris. Poi la trecere nu am comentat. Eu doar am ramas amuzat cum s-au oprit ei pe mijlocul trecerii si nu mai stiau ce sa faca. Puteau sa il ocoleasca de ex :))

  • Credeam ca zici de autobuz, heh. Cu ocolitul mai greu, drum in plus domnule.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.