Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Cautand moartea pe langa trecerea de pietoni + diverse (depasiri ilegale, prioritati, etc.)

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 27

1. Cum sa treci strada daca vrei sa mori mai repede…si sa spui ca ai fost pe trecerea de pietoni, sau macar pe aproape. In zona se circula cu viteza mare la ora aia dimineata desi este limita de 50km/h, toata lumea se grabeste spre locul de munca (Bucuresti, imprejurimi), fiind destul de aglomerat, iar ea s-a gandit sa inceapa sa alerge fara ca macar sa astepte si sa treaca regulamentar pe trecere de la inceput

2. Putin pe contrasens, ca doar avem BMW

3. Cu TIR-ul pe mijlocul drumului + taximetrist care ocoleste pe contrasens pietonii de pe trecere

4. Depasire pe trecere de pietoni, ca doar e noapte si nu ne vede nimeni

5. Inca unul care cica ne fraiereste la sensul giratoriu si se baga in fata coloanei. In fiecare dimineata se formeaza coada la giratoriu si mereu se gasesc smecheri care „ne pacalesc” depasind coloana

6. Intoarcere pe linie continua, DN1

7. „Italianul” care nu stie cu prioritatile si nici sa-si tina banda

8. Cum sa parchezi pe trecerea de pietoni

9. Ca la punctul 6, difera doar autorul si locatia, tot DN1

10. Oprire in curba…

Ce mai caută lumea:
  • trecere pietoni langa sens giratoriu

2 comentarii

  1. bogdan_tq

    La nr. 8 nu ai dreptate… el are prioritate :). Drumul cu prioritate este str. Lupeni, care se continua cum este marcajul cu linie discontinua peste care treci cand faci stanga spre Armasilor. Tu faci stanga de pe drumul cu prioritate pe o strada secundara – str. Armasilor, deci tu trebuie sa ii acorzi lui prioritate. Inainte erau semne de circulatie in intersectie, acum vad ca a ramas doar STOP-ul din capatul strazii Armasilor, cum te duci spre Piata Anton. Insa chiar si fara indicatoare, se aplica regula prioritatii de dreapta, deci tot tu ai cedeaza trecerea :).

  2. bogdan_tq

    Am inteles. Am crezut ca zici de el ca nu stie cum e cu prioritatea pentru ca nu ti-a acordat prioritate acolo. Scuze, se pare ca am interpretat eu gresit.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.