Cazatura in canal

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 41

Combinatia perfecta, canal descoperit si gropi.  Initial am vrut sa iau canalul intre roti, dar am zis sa trec cu el sub masina, iar apoi sa virez dreapta, in asa fel incat sa trec cu roata din spate pe langa el.

Numai ca am calculat gresit….

15 comentarii

 1. Pagube?

 2. in acea zona…ori pe dreapta, ori pe stanga 🙂

 3. Capac furat=capcana pentru masini.Si nu era recent „subtilizat”,in mod sigur.Desi a fost vazuta gaura aia sau/si de catre alti soferi,nimeni nu s-a gandit sa puna o creanga,ceva in ea, sa se vada ca e un canal fara capac.Sau poate ai pus tu si ai uitat sa mentionezi asta in descriere? 🙂

 4. Numai ca am calculat gresit….

 5. Bine ca n-a vazut inca SoferdePrahova filmuletul tau, te facea dobitoc direct…. Nici macar dobi…

 6. Ce este acolo Groapa Marianelor? :)))

 7. Este cumva drum public? La cum arata ai zice ca este o curte la ceva intreprindere de sclavi.
  PS: sa nu te miri daca iti vei gasi pragul infundat 😆

  • Din fericire pragul nu are nimic, bara e foarte joasa, s-a strambat dar asta m-a ajutat sa nu raman suspendat, implicit nici sa nu ating cu pragul, practic masina a ramas intepenita in bara. Poate ca daca nu o scoteam imediat ar fi cedat si bara de tot si acolo ramaneam.
   Da, e drum public, pare o curte pentru ca acolo erau niste magazine cu ani in urma (aprozare, macelarii, etc)

   Daunele pana la urma au fost:
   -bara
   -pivot
   -bascula
   -bieleta

  • In cazul de fata ar trebui sa mergi frumusel pana la politie si sa depui o plangere. S-ar putea sa nu scoti bani din buzunar pentru daune 😀

 8. Antiaeriana?

 9. AragazCuBuleDeAer

  „Primarii” nu suporta cheltuielile, poate primaria, dar in acest caz dauna a fost produsa pe un drum de acces al unui fost complex agroalimentar, nu este drum public. Acea scurtatura este folosita de cei care nu au rabdare sa astepte in coloana pentru a vira la dreapta.

 10. Asta se intampla cand esti sofer!soferule!ala de dai sfaturi cum sa mearga lumea!esti atat de destept de dai in gropi!Daca nici o gaura de canal nu o vezi…m ai lamurit cat esti de priceput.La comentat esti primul…cu covrigul e mai greu!SOFERULE!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!