Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident – Mi-a cazut camera

Adăugat de stickyrst
Raportează ca șters! 67

A trecut pe verde intermitent fara sa se asigure. Nu ne-am lovit, mai aveam vreo 5 cm. Aveam 50-55 km/h in momentul in care am inceput sa franez. Nu puteam sa trag de volan pentru ca aveam masina in paralel pe banda a doua. Noroc ca ea nu a avut niciun reflex si nu a franat, altfel o loveam. Si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Eu m-am bagat in fata ei si am oprit-o ca sa ma uit la masina si sa fiu sigur ca nu am atins-o. M-am dat jos foarte speriat, nu pus pe scandal. A coborat din dreapta sotul ei, apoi si-a cerut scuze, am dat mana si ne-am vazut de drum. Mi-au tremurat picioarele de la sperietura pana am ajuns acasa.

Camera nu era fixata bine si in momentul in care am intrat pe „drumurile patriei” a inceput sa trepideze pana a cazut intr-un final.

Nu-mi vine sa cred cat de repede s-a oprit masina, nu mai schimb marca de cauciucuri.

9 comentarii

 1. @stickyrst S-a speriat si camera 🙂 +

 2. spune si marca anvelopelor 🙂
  +

 3. OldSchool

  Nici camera nu era prinsa foarte bine….:)

  • stickyrst

   Da, am mentionat lucrul asta in descriere. O am de mult timp si in fiecare zi o scot si o pun de cel putin 4-5 ori, s-a uzat mecanismul de prindere.

 4. robwin_75

  Soferita nu si-a cerut scuze sau cu asta se ocupa sotul dansei ?

  • stickyrst

   Si-a cerut si ea, a realizat ca a gresit, sper ca si-a dat seama si cat de grav era sa o comita.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.