It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

A cazut carnetul la Unirii …

Adăugat de mitzuc
Raportează ca șters! 80

Am decis sa impartasesc cum mi-a „cazut” carnetul si eu am plecat mai departe. Lasand gluma la o parte:
Am gresit, ascultam muzica tare, am trecut pe galben si nu am vrut sa raman in intersectie asa ca am trecut de trecere chiar daca se pusese verde. Este prima data cand ma opreste si chiar a fost pe drept. I-am multumit politistului si i-am respectat decizia chiar daca tremuram tot.
Am primit 4 puncte + 30 zile pieton.

Data si ora sunt corecte, numarul nu.
Se mai intampla. Drumuri bune!

24 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  E cu plus. De mai multe ori trebuia să mi se ia carnetul dacă mă întâlneam cu poliția în cazuri asemănătoare sau la trecerile de pietoni….

 2. Esti sigur ca te-a oprit pentru acel galben ? mie imi pare ca te-a oprit pentru semaforul de la secunda 13 (cel din dreapta) care era pe rosu plin.

 3. Andrei Ciocan

  Se pare că / colegul Bucsa are dreptate. Acum am observat.

  • Nu, nu are dreptate. Acel semafor e pentru cei care vin din stanga de pe Calea Victoriei. Se poate vedea pe google maps

 4. teddycarebears

  pentru ala te-a oprit. la secunda 16 se facuse verde pt pietoni, ei erau pe trecere si tu nu ai oprit….

 5. LMAO… Semaforul de la secunda 13 nu i se adreseaza.
  In schimb, si cand fortezi un galben, ramane obligatia ca, daca pe trecerea de pietoni de dupa intersectie s-a pus verde, sa acorzi prioritate daca se angajeaza in traversare… cu atat mai mult ca egzista si un galben intermitent, sa zgarie retina.
  https://goo.gl/h2da8b – semaforul „rosu” din clip, e ala de se vede in link pe mijloc… autorul vine din dreapta si merge spre Curtea de Apel.

  • exact. nu era pentru mine.
   iar chestia cu fortatul galbenului nu am privit o niciodata asa, dar cu siguranta o sa o tin minte.:))

  • OK , am inteles care-i treaba cu acel semafor , dar mie imi pare pus foarte aiurea in acea pozitie pentru cei din stanga , macar daca mai era pus si-n stanga.

  • bucsa – semaforul ala e pus PERFECT, este fix in fata masinilor de pe banda 3 si 4, dedicate viraj stanga, care vin/stationeaza pe pod, la fel de vizibili si pentru cei de pe B1 si 2 care merg spre Palatul Parlamentului. Este dublat si de un semafor in dreapta, in dreptul marcajului transversal peste benzi.

  • Nu te contrazic , pe viu s-ar putea sa fie diferente de perceptie pozitive fata de ce filmeaza camera cu unghiuri(wide angle)/distante.

 6. Pai…n-a scris in PV motivul?

 7. Secunda 16. Pieton in stanga pe trecere. Masina alba dion stanga opreste… In dreapta se vede semaforul pt pietoni pe verde.

 8. Bun. Poate-asa va mai linistiti si voi, toti astia ce treceti pe galben/ rosu, zilnic, in toata Romania. Ti-as fi dat clar „thumb down” dar geniile de admini au scos butonul.

  • ti am aratat cum mi-a luat carnetul pe drept si am recunoscut ca am gresit. nu ti am aratat ce boss sunt eu si ce prost e ala in uniforma.
   numai hate stii?

  • Eu zic ca merita „thumb up” pentru curajul de a posta si greselile personale. Astfel, poate vor invata si altii ca sa nu-i repete greseala

  • Tocmai pentru unul ca tine a scos butonul, că mulți nu înțeleg pentru ce e acel buton.

  • @sights Nimic nu e perfect in viata 😉

   Artie De acord 🙂

 9. la o faza similara am franat fix pe trecere…. l-a bufnit pe politist rasu… dar permisul e in portofel.
  la o alta am trecut cu tupeu dar pietonii erau in afara marcajului, la cativa metri

 10. mitzuc Cred ca e bine ca ai ales sa impartasesti cu noi acesta (neplacuta) experienta. Se mai intampla uneori in viata ca sofer sa mai incasam cate-o amenda sau si-un malus de vacanta fortata 🙁
  Rostul sanctionarii unei contraventii este si unul preventiv, de a nu mai repeta isprava respectiva. Unii se-nvata minte repede, altii au nevoie de mai multe „repetitii” 🙂
  P.S. In acelasi timp ne mai aducem aminte si de unele reguli de circulatie, cum ar fi in acesta situatie obligatia de a opri la galben (0:05-0:08) cu exceptia cazului in care oprirea nu se mai poate face la timp si-n siguranta (art. 53, (1)) 🙂
  +

  • Mersi. Daca as fi vazut galben opream, insa aveam muzica tare si ma uitam doar in fata sa trec, in capul meu aveam timp :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!