Ce se-ntâmplă dacă parcați pe locul plătit de altcineva

Adăugat de Lucian
Raportează ca șters! 17
Autor: dandragomir.biz

Procedura:
Sunati la Politia comunitara (pentru sector 3 / 021-9543).
Aveti nevoie de autorizatie si dovada de plata pe anul in curs.

UPDATE

Mai jos gasiti autorizaţia de parcare pusă la dizpoziţie de Lucian:

Ce mai caută lumea:
 • ce se intampla daca parchezi pe un loc platit
 • pot parca pe un loc platit
 • nu parcati loc platit

12 comentarii

 1. bine bine dar imi spune si mie cineva cand ai dreptul la locul respectiv ? dupa 18:00 ? sau 24/24 ca am auzit ambele variante

 2. Intrebarea mea e : Eu de unde stiu ca ala e locul cuiva de parcare ?

 3. daca aceeasi masina parcheaza de mai multe ori in nesimtire sunt de acord…daca se intampla odata si ai si chemat ridicarile…..mai dute-n P**@ mea

 4. In Rebranding

  In mod normal ar trebui facuta dovada concilierii. Adica se stie bine a cui e masina, contactat telefonic, somat, etc. Ridicatul din prima e marlanie. Unde mai pui ca locul NU e marcat prin culoare distincta ca si loc platit. Galben, albastru, etc….. Poate totusi apelantul detaliza, eventual cu foto care sa ateste persistenta in proasta crestere a soferului de golan break.

 5. Serios acum, este vreun semn care să avertizeze persoanele străine de faptul că e loc plătit?

 6. @SilviuB: Numarul ala din dreptul fiecarui loc de parcare ce crezi tu ca simbolizeaza? Daca iti pui putin mintea la contributie eu zic k o sa-ti dai seama ;). In plus in majoritatea cazurilor exista un mare semn de parcare rezidentiala! Si eu parchez in locul altora de parcare ca deh…asta e Bucurestiul, dar de fiecare data las un numar de telefon in parbriz, ca daca vine cel care parcheaza in locul ala sa poata sa dea de mine, nu sa stea sa alerge dupa mine.
  @x: ai auzit ambele variante pentru ca exista ambele cazuri. In contractul pe care l-ai semnat cu primaria exista specificat intervalul orar in care te poti simtzi „stapan” pe loc 😛

 7. Chestia cu orarul depinde de fiecare sector in parte. In sectorul 3 exista o hotarare de consiliu ( nu mai stiu numarul dar parca de prin 2006) care spune ca ai dreptul de a folosi locul de parcare 24/24. M-am contrazis cu o gramada pe tema asta si o stiam pe dinafara :))

  Si eu am loc rezervat si nu sun daca e o masina parcata, intamplator. Mai ales daca omul are obrazul si bunul simt sa lase un nr de mobil in geam ca sa il pot suna si sa elibereze locul.

  Dar sunt si nesimtiti care vad ca locul sunt numerotate, nr de masini sunt trecute si ele si tot lasa masina pe un astfel de loc mai multe zile. Aia chiar o merita. Nesimtirea se vindeca numai cu plansul portofelului.

  Cred ca astfel de situatii pot fi evitate, daca ai un pic de bun simt si lasi un nr de mobil in geam.

 8. Ce porcarie….adica eu daca vin cu masina si ma parchez acolo trebuie sa vad numarul de jos si din numarul ala eu sa-mi dau seama ca-i parcare privata sau cum?! ar trebuii ingradita…..sau indicator la intrarea in parcare ca toata parcarea ii privata si gata 😉 oricum aiurea chestia cu ridicarile….si aiurea si chestia ca daca parchez de 100 de ani acolo inseamna ca-i locul tau….adica eu daca o sa-mi ingradesc abuziv un spatiu de vreo 50 de hectare pe munte peste vreo 100 de ani am voie sa-l cumpar sau cum?! :))

 9. @ ion: Omule, nu este vorba ca daca parchezi acolo de 100 de ani e locul tau! Este vorba ca platesti pentru el!! 1) Atata timp cat in fata blocului tu ai o parcare platita si eu vin ca scroafa si parchez acolo si mai si uit sa mai plec, nu e normal sa ii chemi pe baieti sa imi ridice masina?? 2) Despre faptul ca tu crezi ca toata parcarea e privata, poti foarte bine tu sa ai locul tau asigurat(tocmai cu aceasta plata) si restul lumii sa nu aiba si sa parcheze ca oile pe unde nimeresc. 3) Nu iti trebuie neaparat GARD pentru asa ceva, trebuie sa te uiti daca e „semnalizata” sau nu cu numarul de la masina scris jos, sau pe o placuta pusa pe gard, in caz ca exista acest gard.

  PS: Nu am carnet, nu am masina, dar nici nu suport „bivolii” cu scoala de soferi luata cu spaga!

 10. Apropo, locul de parcare NU are nici un semn distinct ce sa arate cum ca ar fi platit. Loganul de unde sa stie ca e platit locul? Daca tot ai oua sa suni la ridicari, pune un conentariu la articolul asta si zi-ne dpdv al tau, cum trebuia sa recunoasca loganul o parcare publica de una platita?

 11. numarul parcarii pe jos nu garanteaza ca parcarea este a cuiva. poate fi disponibila pentru „inchiriere”! La fel cum parcarea pe un loc numerotat fara un numar in geam nu e tocmai safe si tax-free! 😛

 12. Rodean Huffy Razvan

  Asta e o mare mirlanie.Fara placuta care sa ateste ca locul de parcare este inchiriat de cineva,pe care sa scrie numarul masinii care are dreptul sa parcheze acolo,nu au nici un drept sa-ti ridice masina.Placuta trebuie sa fie la loc vizibil,atit ziua cit si noaptea,la fel ca semnele de circulatie,altfel de unde sa stie ceilalti ca e locul lui X sau Y.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.