It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Autist la volan

Adăugat de Zorro79
Raportează ca șters! 17

4 comentarii

 1. Doarme, e obosit omu, de ce îl deranjezi din somn?

 2. doctor faust

  lipsa de educatie si ignoranta duc la folosirea excesiva a cuvantului „autist”, in sens peiorativ, desigur, pentru a desemna ceea ce unul ar trebui sa numeasca neatent, chior, orb sau pur si simplu prost.

  daca pana si presedintele romaniei foloseste asemenea expresii in discursuri publice, ce pretentii sa mai avem de la restul. sa va fereasca cine vreti voi de o persoana, copil sau nu, cu autism, in viata voastra.

  http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-reclamat-la-cncd-dupa-afirmatia-despre-autisti-este-de-condamnat-e-o-stigmatizare-in-plus-1542743

  • Mai bine zicea „retarzi” (sau cum ar zice Carlin, „inceti la minte”), dar a incercat sa fie mai diplomat.

   Ce gasim aici : https://en.wikipedia.org/wiki/Autism
   „Autism is a developmental disorder characterized by troubles with social interaction and communication, and by restricted and repetitive behavior.[3] ”
   Oare nu e cumva definitia unui votant psd, pdsr, fsn, etc. din 89 incoace ? Adica trebuie sa ai probleme la mansarda sa accepti sa fii furat si sa te multumesti cu o viata de …stiti voi.

  • Bai, ma lasi cu political correctness-ul asta? La fel ca si autistii, prostii sunt prosti fara vina lor, asa s-au nascut. Asta inseamna ca n-avem voie sa facem pe cineva prost pentru ca ofensam?

   In curand n-o sa mai avem voie nici sa mai respiram pentru ca cineva se va simti atins intr-un mod nepotrivit

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!