Azi am cedat. Am fost unul dintre jegosi

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 36

Dupa ce facusem aproape o ora de acasa pana acolo (7km) si mai aveam inca pe atat pana la serviciu, cand am vazut ca de abia ne miscam la un verde, am cedat psihic si dupa aproape 10 min de stat in coloana am depasit pe linia de tramvai la fel ca altii si am ajuns in fata. Cu rusine, am intrat in fata celorlalti la semafor si stiind cat ii injur pe cei care fac asta cand eu stau la coada. Cum a inceput din nou scoala, cum s-a blocat de tot traficul in capitala mult iubita.

Pe aceasta cale, imi cer scuze in fata lor pentru iesirea mea si ii rog pe toti cei care vad clipul sa nu faca asta!

Este prima oara in ultimul an cand imi ies din fire si fac asta, sper sa fie si ultima.

8 comentarii

 1. Exista RATB 🙂

 2. Asa si? O data pe an nu se pune, nu? URAT!!! Foarte foarte urat! Oricat ti-as aprecia sinceritatea, e fara +, sry… 🙁

 3. doctor faust

  nu e urat deloc. e extrem de frustrant si te inteleg perfect…ani din viata pierduti in fata celor pe care-i doare-n c*r si care nu patesc niciodata nimic…ii lasi, ii lasi, odata daca nu-i lasi tot ei injura si fac figuri, etc.
  nu e de laudat dar … nici de aruncat cu mere.
  atata-ti mai zic ca noi astia simtiti avem ghinion…vezi sa nu ramai fara permis…unii fac asta zilnic si tu o faci o singura data si atunci dai de Rambo…mie numai de asta-mi e…

 4. Exista un inceput pentru orice. Apoi te obisnuiesti. 😉

 5. AragazCuBuleDeAer

  Jegul ala de Pasaj Orhideea , la care cu greu pot sa-i spun pod, proiect de pe vremea lui nea’ Nicu’ , scos de la naftalina si cosmetizat, proiect care a costat 270 Milioane Euro, nu are cum sa fie fezabil in forma actuala . Aproape toate ramurile de acces se descarca intr-un bloc pe Bulevardul Banu Manta. Un esec din fasa , cu banii astia cred ca se putea lejer muta Gara de Nord(aceasta sa devina muzeu) intre cartierele Giulesti si Bucurestii Noi, facuta cu banii astia o infrastuctura occidentala, metrou , parcari, realizata o gara noua dupa standarde europene. In acesta noua forma se putea realiza unirea strazilor dintre Grivita si Giulesti ,degrevand de trafic arterele principale si legarea acestora din urma la centura orasului.

 6. Daca tot faci o golanie din asta, fa-o frate pana la capat. Mergi prin refugiu pe sub pod si te bagi cand au ceilalti rosu. Stiu, nu vrei sa risti sa te ia politia, dar asa nu i-ai mai fi deranjat pe ceilalti participanti la trafic.
  Drumuri bune!

 7. Te poti duce linistit sa iti iei atestatul de taxi acum 🙂

 8. Shame ! Shame ! Shame !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!